Header image

Retailopleidingen

Werk in de winkel werkt samen met de beste opleiders in de retail die opleidingen, trainingen en cursussen geven op het gebied van onder andere vakkennis, verkoopskills, leidinggeven en veiligiheid in de winkel en nog veel meer. We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

 

Opleidingen en trainingen bij Werk in de Winkel

Wil jij doorgroeien in je functie of de juiste handvatten krijgen om jouw functie beter uit te voeren? Bij Werk in de Winkel werken we samen met diverse organisaties om informatie, trainingen, cursussen en opleidingen aan te bieden aan medewerkers in de retail en detailhandel. Ontwikkel je verkoopvaardigheden, volg een landelijk erkende bedrijfsopleiding voor leidinggevende of leer alles over veiligheid op je werk. We hebben de mogelijkheden per onderdeel voor je op een rij gezet:

Online cursus detailhandel

Naast diverse fysieke opleidingen en cursussen, bieden wij bij Werk in de Winkel ook een groot aanbod online cursussen voor de detailhandel. Zo kun je eenvoudig vanuit je huis en wanneer het jou uitkomt je kennis van de retail vergroten en je vaardigheden een boost geven. We hebben zelfs een ruim assortiment gratis online retail trainingen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft door te groeien in de detailhandel.
 

Opleidingen voor de retail en detailhandel

Werk in de Winkel is er voor medewerkers en werkgevers in de retail en detailhandel. Wij bieden een groot aantal opleidingen en cursussen aan voor medewerkers om hun vaardigheden in de winkel te verbeteren, maar ook diverse trainingen over grip op je financiën of je werk combineren met je privéleven. Zo staan medewerkers in de detailhandel op het werk en thuis sterk in hun schoenen.