Header image

Over Werk in de Winkel

Voor wie?

Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers die werken in de mode, schoenen, sport, wonen, tuincentra, juweliers, parfumerieën of tabaks- en gemakswinkels. Het portaal biedt inspiratie en informatie over onderwerpen die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit, inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers in de winkel. Met Werk in de Winkel krijgt een medewerker meer regie over zijn of haar loopbaan. 

Wat biedt Werk in de winkel?

Op Werk in de winkel vind je praktische informatie, bijvoorbeeld over afspraken uit de cao, winkelcriminaliteit, opleidingen, loopbaan en het persoonlijke ontwikkelbudget (IOB). Via het account op Werk in de Winkel hebben medewerkers toegang tot hun persoonlijke leerbudget. Daarnaast komen op Werk in de Winkel ook trends, innovatie in de retail en verhalen uit de praktijk uitgebreid aan bod.

Door wie?

Werk in de Winkel is een samenwerking tussen werknemersorganisaties AVV, CNV-vakmensen, De Unie, RMU en werkgeversorganisatie INretail. Werk in de winkel werkt op het gebied van loopbaanadvies samen met Youfit@retail en Ichange.
Het portaal wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Sociaal Fonds Retail Non-Food met een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).