RMU

RMU

De RMU is een reformatorische vakorganisatie voor werknemers en werkgevers sinds 1983. We staan naast onze leden bij hun vragen over hun arbeidssituatie en doen we mee in het gesprek over allerlei belangrijke onderwerpen die belangrijk zijn voor iedereen in de Nederland. Uniek van de RMU is het standpunt tegen staken en de oproep aan werknemers en werkgevers om samen te werken en niet het conflict te zoeken. Wil je meer weten over de ontstaansgeschiedenis van de RMU? Lees dan hier verder.

Meer info  

Dit doet de RMU Werknemers voor jou:

  • Opkomen voor een goede cao met een eerlijk salaris
  • Oog voor jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
  • Luisteren naar jouw inbreng en gebruiken in ons overleg met de werkgever
  • Persoonlijk advies en begeleiding bij (hulp)vragen over jouw werk
  • Informeren via brieven en de website: Retail - Reformatorische Maatschappelijke Unie (rmu.nu)

Ik en de RMU

Vind je christen-zijn op je werk ook een belangrijk thema en vind je het fijn dat je jouw vragen kunt stellen aan mensen die jou begrijpen? Dan is lid worden van de RMU zeker een optie. Als je lid bent van de RMU kun je onze medewerkers al je vragen stellen over jouw werk en de cao. Ook telt jouw stem mee aan de onderhandelingstafel en kun je voor weinig geld gebruik maken van loopbaancoaching. En, net zo belangrijk, dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor duizenden andere christenen die lid zijn. Wij staan ook klaar bij belangrijke onderwerpen. Regelmatig brengen we die onder de aandacht van de politiek.

Ja, ik wil lid worden en meld mij aan!

Bel ons!

Wil je meer weten over de RMU of wat wij voor jou in jouw werksituatie kunnen doen? Bel ons of stuur een berichtje. We geven graag antwoord op jouw vragen.
T (0318) 54 30 30
E info@rmu.nu