Header image

Vacatures in de detailhandel winkel

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in een modezaak, sportwinkel, schoenwinkel of woonwinkel? Of wil je werken in een tuincentrum, bij een juwelier of parfumerie? Check dan deze vacaturesites.

Verkoopmedewerker

Vacaturesite Indeed heeft uit het enorme aanbod van vacatures een voorselectie gemaakt voor de functie verkoopmedewerker in de retail. Je vind ze hier.

Woonwinkels

Wil je graag in de woonbranche werken? Kijk dan op Vacaturesite Wonen. Daar vind je alle type functies voor in de winkel en op kantoor; van verkoopadviseur, marketing, online, logistiek tot vaktechnische beroepen zoals woningstoffeerder, keukenmonteur en parketteur. Je kunt hier ook je cv plaatsen, zodat je gemakkelijk gevonden wordt.

Modebranche

Is fashion jouw passie en zoek je een baan in de mode? Op de vacaturesite van Fashion United staan banen van management, inkoop, sales en marketing tot cretatieve functies zoals designer, stylist en etaleur.

Tuincentra

Tuincentra hebben veel verschillende afdelingen; van planten, potten, tuinmeubelen en bestrating tot woonaccessoires, bbq’s en dieren. Dat maakt werken in een tuincentrum zo afwisselend. Hou jij van groen om je heen? En wil je weten welke banen er zijn? Kijk dan hier