Header image

Mbo-opleidingen

Werken in de retail is ontzettend veelzijdig. Je werkt steeds weer met nieuwe producten, trendy collecties en elke dag zie je weer andere klanten. Wist je dat de retail een van grootste beroepsgroepen van Nederland is? Er zijn verschillende boeiende branches waar je uit kunt kiezen, zoals mode, schoenen, sport en wonen. Ook drogisterijen, juwliers en tuincentra bieden interessante banen. Je kunt in de retail aan de slag in de winkel bijvoorbeeld als verkoopspecialist, stijladviseur, personal shopper of manager, maar ook achter de schermen zijn er tal van interessante functies, zoals werken in de administratie, op de service-afdeling, logistiek of voor de webshop.

Ambachtelijke beroepen

En dan zijn er nog ambachtelijk beroepen. In de woonbranche kun je aan de slag als woningstoffeerder, parketteur of keukenmonteur. Hou je meer van verfijnd werk? Dan is goudsmid, zilversmid, uurwerkmaker of taxateur misschien wel iets voor jou .

Welke baan past bij jou?

Sta jij aan het begin van je carrière? Ben jij je al aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Maak dan gebruik van deze handige tool en ontdek welk beroep het beste bij jou past. We laten je hier vast  zien hoe leuk werken in de retail is en wat je kan verwachten.

Retail mode, schoenen, sport & wonen
Retail mode, schoenen, sport & wonen

Een baan vol variatie, leuke klanten, de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meer info  -->

Werken als interieurvakman- of vrouw
Werken als interieurvakman- of vrouw

100% baangarantie als woningstoffeerder, parketteur, keukenmonteur of meubelstoffeerder

Meer info  -->

Schitteren in de sieraden- en uurwerkbranche
Schitteren in de sieraden- en uurwerkbranche

Werken in bij een juwelier is veelzijdig werk waarbij je vakmanschap en kennis goed combineert.

Meer info  -->