De Unie. In jouw belang.

De Unie. In jouw belang.

Een vakorganisatie met een duidelijke visie: welzijn is de nieuwe welvaart. Met dat doel voor ogen maken we collectieve afspraken met werkgevers en brancheorganisaties, en ontwikkelen we diensten op maat. Wij zijn er voor jouw zekerheid. We volgen ontwikkelingen in de retailbranche op de voet en weten precies hoe de wettelijke vork in de steel zit. Stel je ons een vraag, dan krijg je een begrijpelijk antwoord. Zodat je ook écht weet hoe het zit.

Meer info  

Welzijn is de nieuwe welvaart

Vanaf je eerste vakantiebaan tot je pensioen: jouw geluk moet altijd vooropstaan, ook in je werk. Dus onderhandelen we met je werkgever of brancheorganisatie? Dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je collega’s en jij fijn kunnen werken. Fit, vitaal en met een glimlach.

Speciaal voor jou

De Unie is er niet alleen voor het collectief, maar ook voor het individu. Voor jou dus. Heb je een vraag of probleem op het gebied van werk, zorg en inkomen? Dan staan we voor je klaar. We luisteren naar je, kijken met je mee en pluizen je situatie uit. Dus: pieker je over je pensioen? Vragen over arbeidsvoorwaarden? Zorgen over mantelzorg? Bel ons!

Volledig op de hoogte

Onze experts weten precies wat er gebeurt in je branche en op het gebied van wetgeving. Verandert er iets waar jij van móét horen? Dan laten we dat aan je weten. Via een nieuwsbrief, ons magazine en soms zelfs een hele whitepaper (zoals deze over de Wet arbeidsmarkt in balans). We vertellen je over alle relevante ontwikkelingen: in gewone, heldere taal. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust!
Gratis up-to-date blijven over jouw werk, zorg en inkomen? Volg De Unie.

Meer informatie

Meer weten over De Unie? Check onze website!
Benieuwd wat we doen in de Retail Non-Food-branche? Je leest meer op de branchepagina.

Contact

Heb je vraag? Neem contact op met onze experts! We staan elke werkdag voor je klaar, van 8.00 tot 18.00 uur: 0345 851 963 of sc@unie.nl.