INretail

INretail

INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Al 100 jaar helpen we ondernemers vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Meer info  

INretail is de brancheorganisatie voor ondernemers. Samen met zo’n 5.200 leden zorgen we voor aantrekkelijke retail in heel Nederland. INretail is initiatiefnemer van verschillende platforms en samenwerkingsverbanden zoals Werk in de Winkel, De Nieuwe Winkelstraat en Retail Insiders. Wat doet INretail voor medewerkers in de retail?

CAO

De cao Retail Non-food biedt medewerkers goede, duidelijke en eerlijke afspraken. De cao is afgesloten door vakbonden en werkgeversorganisaties, waaronder branchevereniging INretail, de belangenbehartiger voor retail mode, schoenen, sport en wonen. Bekijk hier de cao-afspraken en veel gestelde vragen. Als je filtert op de branche waarin je werkt, krijg je de module te zien die voor jou van toepassing is.

Cijfers en trends

Naast de omzetmonitoren en onderzoeken naar huur, salaris en winkelgebieden, presenteert INretail ook regelmatig interessante (thema)onderzoeken over de retail. Denk bijvoorbeeld aan het rapport Retail richting 2030, het sportfocusonderzoek en aan de woonstijlen en trends die we in kaart brengen. Zo is jouw werkgever en ben jijzelf altijd op de hoogte van de laatste cijfers en trends over de retailmarkt!

Voordeel

Wist je dat jij als werknemer bij een werkgever die lid is van INretail korting kan krijgen op je zorgverzekering? Bereken het makkelijk en snel via deze link.

Goed werkgeverschap

Mensen in de winkel maken de zaak. Daarom zijn wij als brancheorganisatie voor werkgevers altijd op zoek naar tools om goed werkgeverschap te stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan het Open je blik. Zo raak je op een luchtige, speelse en leuke manier in gesprek met je werkgever!

Contact

INretail
088 973 06 00
info@inretail.nl