AVV Leidschendam

AVV Leidschendam

AVV is dé democratische vakbond. Sinds ons begin in 2005 laten wij als enige bond álle werknemers die onder een cao vallen, meestemmen over hun eigen arbeidsvoorwaarden. Omdat alle werkenden bij ons meepraten, past de cao ook beter op de wensen en belangen van de huidige generatie werkenden.

Meer info  

Democratisch

AVV is een jonge en democratische vakbond. Vakbonden zijn van cruciaal belang voor een goede en eerlijke arbeidsmarkt, maar dat bereiken we pas als de belangen van alle werkenden worden behartigd. Wij zien dat er niet genoeg aandacht is voor de belangen van jongeren, mensen met flexibele contracten, mensen die de zorg voor hun kinderen of ouders hebben en zzp'ers. AVV doet hier wat aan.

Jij mag meepraten

Dit doen we ten eerste door op te treden als cao-partner. Het aantal sectoren waarin AVV actief is groeit. Als wij een cao afsluiten vragen we werknemers wat ze zelf belangrijk vinden. Dit betekent dat alle betrokken werknemers mee kunnen praten, ook als je geen lid bent van AVV. Uiteindelijk mag ook iedereen die onder de cao gaat vallen, stemmen over het concept-cao-akkoord. Lees meer over ons draagvlakmodel.

Jij beslist

Natuurlijk zijn er dingen die wij hoe dan ook goed geregeld willen hebben. Zo hameren we overal op goede scholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je, ook in onzekere tijden, met vertrouwen aan het werk bent. Ook vinden we het belangrijk dat je regie kunt nemen over je eigen loopbaan, bijvoorbeeld door invloed te hebben op je werktijden, of zelf (mee) te beslissen over welke klussen je doet. 

Voor een goed pensioen

Naast optreden als cao-partner, strijdt AVV voor een goed pensioenstelsel. Er zijn momenteel grote problemen in de pensioenwereld die een bedreiging vormen voor de oudedagsvoorziening van de huidige werkenden. Een nieuw pensioenstelsel is nodig dat rekening houdt met de grillige loopbanen van de werkende van nu. 

Contact

AVV Secretariaat
Veursestraatweg 88-90
2265 CE Leidschendam
Op werkdagen kun je ons van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereiken op 070-4442140
www.avv.nu
info@avv.nl