Header image

E-commerce

Digitaal groeien met een cursus e-commerce is eenvoudig met onze cursussen die online te volgen zijn. Met kennis van e-commerce kun je de producten in jouw winkel ook online aan de man brengen. Via Werk in de Winkel kun je verschillende opleidingen en cursussen voor de retail en detailhandel volgen, waaronder een online training e-commerce. Leer hoe je een online verkoopstrategie opzet, wat jouw online klanten willen en hoe je het beste jouw fysieke winkel koppelt aan je website of webshop.


E-commerce

  e-Academy: Gratis e-learnings om digitaal te blijven groeien - Thuiswinkel.org

Wil je meer leren over verschillende onderwerpen binnen de e-commerce maar heb je geen tijd of zin in een lange cursus of opleiding? Dan is leren via de gratis e-learnings van Thuiswinkel e-Academy iets voor jou.  

De korte onlinecursussen duren gemiddeld 45 minuten en geven je concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen winkel. Regelmatig worden er nieuwe e-learnings toegevoegd zodat je altijd up-to-date kunt blijven. 

Hoe het werkt?   

  1. Maak een account aan: het is helemaal gratis 
  2. Volg een e-learning en verbeter je kennis 
  3. Maak de toets en scoor een voldoende 
  4. Ontvang een certificaat en zet je kennis meteen in 

Maak gratis een account aan mijn.e-academy.org of lees meer via www.e-academy.org

Wat is e-commerce?

Nu naast de fysieke winkel ook online een grote rol in de retail speelt, is e-commerce een belangrijk onderdeel van de markt geworden. E-commerce is simpelweg alle handel die online plaatsvindt, maar het is meer dan enkel het kopen en verkopen van producten en diensten: 

  • Onder e-commerce vallen o.a. conversieoptimalisatie, SEO, customer journey en  data analyse, 

  • E-commerce is onder te verdelen in verschillende soorten, waaronder de klassieke winkel voor klanten en business to business e-commerce; 

  • Deze nieuwe manier van verkopen aan klanten vereist een andere aanpak. Voor succesvolle e-commerce maak je gebruik van verschillende online strategieën.

Precies weten wat jouw klanten willen, opvallen tussen de andere online aanbieders en nog veel meer leer je met een cursus e-commerce. Met een training e-commerce krijg je de handvatten om jouw winkel ook online tot een succes te maken.

Cursus online verkopen

Het aantal aankopen dat online gedaan wordt groeit elke dag, net als het aantal websites en webshops. Door middel van een goede online strategie kun je opvallen tussen deze andere websites en webshops. Trek meer bezoekers naar je website en genereer meer aankopen met een e-commerce strategie. Word beter in online verkopen en zet jouw winkel op de online kaart met een cursus e-commerce via Werk in de Winkel voor de retail en detailhandel.

Cursus e-commerce

Werk in de Winkel is er voor alle medewerkers in de detailhandel, volg daarom een van de opleidingen of cursussen gericht op de retail om jouw vaardigheden in de winkel en online te versterken. Met een training verkopen via internet leer je hoe je jouw online verkopen een boost geeft en hoe je klanten ook online een goede ervaring kan bieden.