Header image

Gratis e-learnings

Bij Werk in de Winkel bieden we diverse online trainingen en cursussen aan voor medewerkers in de retail non-food. Een groot aantal kun je gratis volgen. Leer bijvoorbeeld jezelf verder te ontwikkelen, je gastvrijheid in de winkel te vegroten of meer grip te krijgen op je financiën. Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers die werken in de mode, schoenen, sport, wonen, tuincentra, juweliers of parfumerieën. We bieden inspiratie en praktische informatie over onderwerpen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit, inzetbaarheid en werkplezier in de winkel. 

Cursussen en trainingen voor in de winkel

Werk jij in de detailhandel of retail en wil je ook groeien in je functie? Volg dan een -gratis- online cursus of training via Werk in de Winkel. Bekijk alle e-learnings hieronder:


Gratis e-learnings

  Gratis online cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ - CNV Geldzorg

Maak jij je weleens zorgen over geld? Zorgen over geld kunnen je een heel onzeker gevoel geven. Wil je weten hoe je er echt voorstaat financieel? En wat je kunt doen om grip te krijgen, te hebben en te houden op je geld? We nodigen je uit om de digitale cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ te doen.

Je vindt de online cursus hier. Tijdens het registreren wordt gevraagd naar een vouchercode. Voor werknemers in de retail is deze 816738. CNV Geldzorg heeft een startpakket samengesteld met alles wat je nodig hebt om de e-learning op een goede manier te doen (een map, rekenmachine, pen, tips, etc.). Je kunt dit pakket gratis aanvragen voor je begint via info@cnvgeldzorg.nl.

Tijdens de cursus krijg je op verschillende momenten de mogelijkheid om vragen te stellen aan een online coach voor vragen.

  Gratis e-learning ‘Zorgen en werken’ - CNV Mantelzorg

Zorgen, dat werkt niet lekker

Wat als iemand in je omgeving ziek wordt en hulp nodig heeft? Hoe combineer je dit dan met je werk en je eigen gezin? Hoe regel je dit, en hoe weet je waar je terecht kunt?  Steeds meer werknemers hebben naast hun werk en hun eigen gezin, nog een extra zorgtaak voor bijvoorbeeld de ouders, schoonouders, een zieke partner, ziek kind, etc. Hoe zit dat met jou? Hoe combineer je al deze taken zonder dat je overbelast raakt? En kom je nog wel aan jezelf toe?

De gratis e-learning ‘Zorgen en werken’ geeft inzicht in de tijdsbesteding van de werknemer, het risico op overbelasting, wanneer ben je mantelzorger en wanneer niet? En wat is hier in de cao Retail Non-food over afgesproken. Waar kun je wettelijk gezien gebruik van maken?

Je vindt de online cursus hier. Tijdens het registreren wordt gevraagd naar een vouchercode. Voor werknemers in de retail is deze 816738.

  Gratis online les: MVO? Dat zit zo! - SkillsTown

'Als kleding goedkoop is, dan zal het wel door kinderhandjes gemaakt worden', 'Made in Bangladesh, dan weet je zeker dat het niet deugt' en 'Hoe weet ik nou of iets onder aanvaardbare arbeidsomstandigheden is gemaakt?'. Op deze vragen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijg jij in drie inspirerende en informerende webinars antwoord.

  • Met Hansje van der Zwaan van Unicef praten we kinderarbeid.
  • Made in Bangladesh, daar kan Joris Oldenziel van het Bangladesh Akkoord ons over bijpraten. 
  • En het onderwerp arbeidsomstandigheden kaarten we aan met Cecile Scheele van de Sustainable Fashion Week en agente van duurzame modemerken. 

De webinars kunnen als reeks, maar ook los van elkaar gevolgd worden. Elke webinar duurt ca. 15 minuten. Je hebt het beste beeld als je ze op je tablet of laptop bekijkt, gewoon in de pauze op je werk of thuis vanuit je luie stoel, waar of wanneer jij maar wilt.

Ga naar: www.academieportal.nl/skillstown

Login met dit e-mailadreswebinar@werkindewinkel.nl

Wachtwoord: Webinar@3

  Gratis online les: Retail verandert, verander mee! - SkillsTown

Geniet je ook zo van de blogs van Harry Bijl? Volg dan ook zijn gratis webinars! Ze hebben als thema: Retail verandert, verander mee!
Harry laat je graag zien welke ontwikkelingen er in de retail zijn en hoe je daar als medewerker in de mode-, woon-, schoenen- en sportbranche op in kunt spelen. De minilezingen zitten vol inspirerende video’s en handige tips & tricks.

  • Zien & begrijpen - Wat zie je als je om je heen kijkt? In je eigen winkel, of die van anderen? Wat kun je allemaal met die inspiratie doen?
  • Verbinden & verkopen - Hoe verras jij je klanten? Hoe maak jij jezelf waardevol? Zo sluit jij de deal!
  • Inspireren & informeren - Welk verhaal vertel jij? Hoe communiceer jij?

De webinars kunnen als reeks, maar ook los van elkaar gevolgd worden. Elke webinar duurt ca. 30 minuten. Je hebt het beste beeld als je ze op je tablet of laptop bekijkt, gewoon in de pauze op je werk of thuis vanuit je luie stoel, waar of wanneer jij maar wilt.

Ga naar: www.academieportal.nl/skillstown

Login met dit e-mailadres: webinar@werkindewinkel.nl

Wachtwoord: Webinar@3

  e-Academy: Gratis e-learnings om digitaal te blijven groeien - e-Academy

Wil je meer leren over verschillende onderwerpen binnen de e-commerce maar heb je geen tijd of zin in een lange cursus of opleiding? Dan is leren via de gratis e-learnings van e-Academy iets voor jou.  

De korte onlinecursussen duren gemiddeld 45 minuten en geven je concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen winkel. Regelmatig worden er nieuwe e-learnings toegevoegd zodat je altijd up-to-date kunt blijven. 

Hoe het werkt?   

  1. Maak een account aan: het is helemaal gratis 
  2. Volg een e-learning en verbeter je kennis 
  3. Maak de toets en scoor een voldoende 
  4. Ontvang een certificaat en zet je kennis meteen in 

Maak gratis een account aan mijn.e-academy.org of lees meer via www.e-academy.org

Is je werkgever lid van retailorganisatie INretail, dan blijf je ook in 2022 gratis toegang tot de e-Academy houden.