20/07/2022 | Leestijd 3 minuten

Werken bij Omoda? Of een andere leuke winkel? Deze droombanen in de retail wachten op jou…

Schoenenwinkel Omoda zoekt medewerkers die open, spontaan en klantgericht zijn en met enthousiasme over schoenen kunnen vertellen. Maar er zijn nog véél meer winkels op zoek naar getalenteerde medewerkers! Van mode- en interieurwinkels, tuincentra, juweliers tot parfumeries… Kom jij werken in de retail? Kijk snel op de vacaturesites die er zijn.

Werken bij Omoda? Of een andere leuke winkel? Deze droombanen in de retail wachten op jou…

Doorleren in de retail

Met een baan in de retail investeer je in je toekomst. Want je kunt altijd blijven leren! Zo vertelt Nicky van schoenenmodeketen Omoda: “Als een medewerker zich wil ontwikkelen, kijken we intern wat de mogelijkheden zijn.” In deze video vertelt Nicky enthousiast over het vak: “Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de retail echt een toffe branche is!”

 

 Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de retail echt een toffe branche is!

Wat maakt de retail zo leuk?

Wil jij thuiskomen na een afwisselende, actieve werkdag, waarbij je mensen hebt geholpen om hun leven een stukje mooier te maken? Dan is de retail jou op het lijf geschreven.
Zoveel branches, zoveel banen, zoveel functies! Of het nu gaat om een job in een winkel in mode, schoenen, sport of wonen, overal zijn interessante functies vacant.

Om het zoeken naar een baan in de retail net even wat makkelijker te maken zijn er handige vacaturesites die per branche, of per functie de geselecteerde vacatures laten zien. We zetten ze op een rij.

1. Functie verkoop- en winkelmedewerker

Vacaturesite Indeed heeft uit het enorme aanbod van vacatures een voorselectie gemaakt voor de functie verkoopmedewerker en winkelmedewerker in de retail. Je vindt ze hier.

2. Modebranche

Heb jij een passie voor mode? Op de vacaturesite van Fashion United staan banen van management, inkoop, sales en marketing tot creatieve functies zoals designer, stylist en etaleur.

3. Woonwinkels

Wil je graag in de woonbranche werken? Wat dacht je van een baan als interieuradviseur, stylist, e-commerce expert of logistiek medewerker? Op Vacaturesite Wonen staan honderden leuke banen! Ook die voor vaktechnische beroepen, zoals woningstoffeerder, keukenmonteur en parketteur. Ben jij beschikbaar voor een baan? Je kunt hier ook je cv plaatsen, zodat een werkgever je gemakkelijk kan vinden.

4.Tuincentra

Heb jij groene vingers? En hou je net zoveel van het binnen- als het buitenleven? In een tuincentrum is elke dag weer even afwisselend. Kijk hier voor de banen in tuincentra. 

Meer weten?

Winkels in mode, schoenen, sport, wonen, tuincentra, juweliers, parfumeries en tabaks- en gemakswinkels vallen onder de cao Retail Non Food. Hierin staan alle afspraken over bijvoorbeeld de hoogte van het loon, vakantiedagen, vergoedingen en nog veel meer. Nieuwsgierig? Check hier welke baan in de retail bij jouw wensen past.

Meer info