14/12/2016 | Leestijd 2 minuten

Profiteer van de collectieve zorgverzekering via Werk in de Winkel

Gezondheid en vitaliteit zijn van groot belang voor je functioneren, zowel privé als in je werk. Daarom hebben we met Menzis afspraken gemaakt over de collectieve zorgverzekering. Met korting voor jou én je gezinsleden. Bij Menzis is iedereen welkom, of je nu jong bent of oud, een gezin hebt of alleenstaand bent. Menzis sluit niemand uit en accepteert iedereen, zonder medische selectie. Dit geldt ook voor de aanvullende- en de meest uitgebreide tandartsverzekeringen. Ook jouw gezinsleden kunnen deelnemen aan deze verzekering.

Profiteer van de collectieve zorgverzekering via Werk in de Winkel

Nog niet verzekerd bij Menzis?

Komende weken zullen we je informeren over de collectieve zorgverzekering van Menzis en InRetail. Hou je brievenbus en het intranet goed in de gaten. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op menzis.nl.

Daarom kies je voor Menzis:

  • 7% korting op de Basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen.
  • Iedereen is welkom, er geldt géén medische selectie. Ook niet voor de aanvullende en tandverzekering
  • Je kunt in heel 2017 in elk ziekenhuis terecht en kiest zelf je huisarts en tandarts.
  • Spaar voor gezonde producten, leuke uitjes of korting op  je aanvullende verzekering met het spaarprogramma SamenGezond. Je kunt tot wel € 250 aan korting per jaar sparen.
  • Online gemak met Mijn Menzis en declaratie app.
  • Stel je vragen via Twitter of Facebook. Menzis is elke dag tot 22.30 uur online

Korting sparen met SamenGezond!

Al onze medewerkers én gezinsleden kunnen zich aanmelden en starten met punten sparen op samengezond.menzis.nl. Alleen het inwisselen van de punten in de webshop kan pas na het afsluiten van een Menzis zorgverzekering. Om mee te doen hoef je niet gezond te zijn, als je maar gezond leeft. Je verdient punten met gezonde dagelijkse zaken zoals fietsen of wandelen. Zo spaar je voor leuke producten, uitjes, een donatie aan een goed doel of korting op de aanvullende verzekering. Zo kun je per jaar tot wel € 250 korting sparen.


Dit artikel is aangeleverd door onze partner Menzis