22/04/2018 | Leestijd 2 minuten

Het kan: nu korting op je zorgverzekering

Wie er aan het eind van het jaar voor kiest om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar profiteert van aantrekkelijke korting. Maar wist je dat je ook nu voordeel kunt krijgen op je zorgverzekering? Het is een leuk voordeel voor als je in de woon-, mode-, schoenen- of sportbranche werkt. Wij leggen graag uit hoe het werkt.

Het kan: nu korting op je zorgverzekering

Als je huidige zorgverzekering is afgesloten bij Menzis of VGZ en je werkgever is lid van INretail, dan kun je (via INretail Verzekeringsdienst) nu profiteren van korting op je huidige zorgverzekering. Zou hou je mooi geld over om er iets leuks van te doen. Maar vraag ook zeker eens na bij jouw werkgever, wellicht hebben zij een collectieve regeling waar jij van kan profiteren!

Hoeveel kan ik besparen?

Ben je al verzekerd bij Menzis of VGZ? Dan kun je minimaal € 99,96 per jaar op je basisverzekering besparen en je nog als je ook een aanvullende- of tandartsverzekering hebt.

Menzis

  • 7% korting op de basisverzekering (vanaf € 110,67 i.p.v. € 119).
  • 9% korting op de aanvullende- en tandartsverzekering.

VGZ

  • 10% korting op de basisverzekering (vanaf € 104,58 i.p.v. € 116,20).
  • 15% korting op de aanvullende verzekering.
  • 5% korting op de tandartsverzekering.

Hoe kan ik besparen?

Dat is simpel. Vul jouw gegevens hier in, dan wordt de korting automatisch voor jou verrekend. Jouw verzekering bij Menzis of VGZ blijft hetzelfde, maar je betaalt minder premie! 

PS: zijn jouw gezinsleden ook verzekerd bij Menzis of VGZ? Dan mogen zij ook profiteren van de korting op hun zorgverzekering!