10/02/2022 | Leestijd 2 minuten

Banen die je moét bekijken: de leukste vacatures in de retail op een rij

Iedereen met een retailhart weet hoe leuk het is om in een winkel te werken. Al was het maar omdat er zoveel verschillende banen zijn. Ben je toe aan een volgende stap of wil jij iemand enthousiast maken om de detailhandel in te gaan? Op Indeed en vacaturesitewonen.nl is een droombaan snel gevonden!

Banen die je moét bekijken: de leukste vacatures in de retail op een rij

Verkoopmedewerker

Gaat jouw voorkeur uit naar een baan in een modezaak, sportwinkel, schoenwinkel of woonwinkel? Of wil je werken in een tuincentrum, bij een juwelier of parfumerie? Vacaturesite Indeed heeft uit het grote aanbod van banen in deze branches een voorselectie gemaakt en alle functies als verkoopmedewerker en winkelmedewerker op een rij gezet. Je vindt de voorselectie van Indeed hier.

Woonwinkels

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie meubels, designlampen, strakke keukens, luxe bedden of de nieuwste vloeren? Voor een baan in de woonbranche kijk je op Vacaturesite Wonen. Daar vind je allerlei soorten functies, niet alleen voor in de winkel, maar ook op kantoor; zoals een baan in de verkoop, styling, marketing, online en logistiek. Je vindt er ook ambachtelijke beroepen zoals die woningstoffeerder, keukenmonteur en parketteur. Je kunt hier ook je cv plaatsen, zodat je gemakkelijk gevonden wordt.

Modebranche

Is fashion jouw passie en wil je liefst aan de slag in de modebranche? Op de vacaturesite van Fashion United vind je een breed allerlei functies voor in de winkel maar ook daarbuiten. Van verkoop, winkelmedewerker, management, inkoop, sales en marketing tot creatieve beroepen zoals designer, stylist en etaleur.

Meer weten?

Heb je plannen om te solliciteren? Met deze tips voor je sollicitatiegesprek kom je extra goed voor de dag.

Meer info