Header image

Mode

Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers in de retail, ook voor als je in een modewinkel werkt. Je vindt hier praktische informatie, bijvoorbeeld over afspraken uit de cao, je persoonlijke ontwikkelbudget (IOB), opleidingen, je loopbaan, winkelcriminaliteit etc. Maar ook voor trends en verhalen uit de praktijk kun je hier terecht. Laat je inspireren en haal het leukste uit je baan en alles uit jezelf!

Werken in de mode betekent geen dag hetzelfde. Elke dag ziet er weer anders uit en dat maakt het erg afwisselend werk. Je hebt veel contact met klanten of leveranciers. Je kunt je adviesvaardigheden inzetten en je hobby combineren met werk. Doordat je elke dag opnieuw bezig bent in de wereld van retail ben je altijd op de hoogte van de laatste trends.

Cao

De cao Retail Non-food biedt medewerkers die werken in de modebranche goede, duidelijke en eerlijke afspraken. De cao is afgesloten door vakbonden en werkgeversorganisaties,waaronder branchevereniging INretail, de belangenbehartiger voor retail mode, schoenen, sport en wonen. Bekijk hier de cao-afspraken en veel gestelde vragen. Als je filtert op de branche waarin je werkt, krijg je de module te zien die voor jou van toepassing is.

Opleidingen

Voor medewerkers die werken in de modebranche is er een uitgebreid aanbod van opleidingen en trainingen, variërend van het vergroten van je productkennis, het aanscherpen van je verkooptechniek tot gratis e-learnings over bijvoorbeeld veiligheid in de winkel, imagostyling of een les gastvrijheid. Je vindt het aanbod bij retailopleidingen. Filter je op de branche waarin je werkt, dan zie je welke cursussen en opleidingen speciaal voor jou gelden.

Branchevereniging

Met 13.000 aangesloten winkels is INretail de grootste brancheorganisatie in retail non-food. INretail is de bondgenoot die je als ondernemer nodig hebt. Eén partner voor de totale business. Door te lobbyen, kennis van de markt te delen, te adviseren over veranderende businessmodellen en het geven van ondernemers-, juridisch- en bedrijfsadvies. Zo maakt INretail ondernemen makkelijker.

Contactgegevens:
INretail
088 973 06 00
info@inretail.nl

Vind de leukste vacatures

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in een modezaak? Check dan de vacatures op Indeed.

Nieuws