Header image

Schoenen

Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers in de retail, ook voor als je in een schoenenwinkel werkt. Je vindt hier praktische informatie, bijvoorbeeld over afspraken uit de cao, je persoonlijke ontwikkelbudget (IOB), opleidingen, je loopbaan, winkelcriminaliteit etc. Maar ook voor de laatste schoenentrends en mooie verhalen kun je hier terecht. Laat je inspireren en haal het leukste uit je baan en alles uit jezelf!

Werken in de schoenenbranche verveelt nooit. Je hebt veel contact met klanten en leveranciers en bent op de hoogte van de laatste schoenentrends. Hierdoor kun je altijd je klanten goed adviseren. Als schoenenliefhebber is het fantastisch om elke dag met je hobby bezig te zijn!

Cao

De cao Retail Non-food biedt medewerkers die werken in de schoenenbranche goede, duidelijke en eerlijke afspraken. De cao is afgesloten door vakbonden en werkgeversorganisaties, waaronder branchevereniging INretail, de belangenbehartiger voor retail mode, schoenen, sport en wonen. 
Bekijk hier de cao-afspraken en veel gestelde vragen. Voor medewerkers die in de schoenenbranche werken geldt naast het algemene deel in de cao ook een aparte module met afspraken. De afspraken in de module gaan voor. Als je filtert op de branche waarin je werkt, krijg je de module te zien die voor jou van toepassing is.

Opleidingen

Voor medewerkers die werken in de retail schoenen is er een uitgebreid aanbod van opleidingen en trainingen. Je kunt je vakkennis vergroten door bijvoorbeeld specialist gezond lopen te worden. Je verkooptechniek aanscherpen of een van de gratis e-learnings doen bijvoorbeeld over veiligheid in de winkel of gastvrijheid. Je vindt het aanbod bij retailopleidingen. Filter je op de branche waarin je werkt, dan zie je welke cursussen en opleidingen speciaal voor jou gelden.

Branchevereniging

Met 13.000 aangesloten winkels is INretail de grootste brancheorganisatie in retail non-food. INretail is de bondgenoot die je als ondernemer nodig hebt. Eén partner voor de totale business. Door te lobbyen, kennis van de markt te delen, te adviseren over veranderende businessmodellen en het geven van ondernemers-, juridisch- en bedrijfsadvies. Zo maakt INretail ondernemen makkelijker.

Contactgegevens:
INretail
088 973 06 00
info@inretail.nl

Vind de leukste vacatures

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in een schoenenwinkel? Check dan de vacatures op Indeed.

Nieuws