Header image

Gratis e-learnings, inspirerende video’s en meer

Kan je door de coronacrisis op dit moment niet werken? Zorg dat je bij blijf! Op deze pagina vind je gratis e-learnings, inspirerende video’s met handige weetjes en nog veel meer praktische informatie om je kennis bij te spijkeren.
Personal styling op 1,5 meter: tips van imagostylist Nelleke Mulder

Nelleke Mulder, imagostylist, geeft gouden tips in een reeks inspirerende video's. Zo hoef je in deze tijd niet stil te zitten. Aan bod komen o.a. ‘de eerste indruk’, ‘kleuradvies’ ‘kledingadvies’ en meer.

Meer info  

Inspiratievideo’s: gastvrijheid in de winkel

Met gastvrijheid kun je verschil maken in de winkel. Laura de La Mar geeft in haar video reeks inspiratie, tips en tools over gastvrijheid, hospitality en (klant)beleving.

Meer info  

Trainingsbureau Shopology: tips, video's, mini-trainingen

Om juist nu te kunnen trainen staan op de site van Shopology allerlei leuke filmpjes met een korte tip, leervideo's, webinars, mini-trainingen etc. Neem voor inspiratie ook een kijkje in de inspiratheek.

Meer info  

Gratis e-learning: digitaal blijven groeien

Altijd al meer willen leren over de verschillende onderwerpen binnen e-commerce? Zoals contentmarketing, marketing-strategie, wet- en regelgeving of customer journey. Met deze online cursussen krijg je concrete handvatten mee waar je direct mee verder kan in je eigen winkel.

Meer info  

Rapport Retail 2030: 11 inspiratievideo's

Hoe zouden winkels er anno 2030 uitzien? In deze reeks, bestaande uit 11 filmpjes, nemen inspirator Harry Bijl en online marketeer Charlotte Cozijn ons mee langs 10 trends die zich voordoen binnen de sector. Laat je inspireren door innovaties in de retail!

Meer info  

Icademy: 260 e-learnings

Icademy biedt 260 gratis e-learnings aan. De trainingen zijn kort en praktisch. Let op: een deel is specifiek gericht op supermarkten en apotheken, waardoor dit niet altijd van toepassing is op retail.

Meer info  

Optimaliseer je verkoopskills (wonen)

Patricia van Amelsvoort stond jarenlang zelf op de winkelvloer. Zij geeft verkooptrainingen speciaal voor de woonbranche. In haar blogs deelt ze haar beste verkooptips die ook in andere branches van pas komen.

Meer info  

Gezondheidstrainingen

Interplein heeft een aanbod van meer dan 130 e-learnings m.b.t. gezondheid en vitaliteit. Naast onderwerpen zoals griep komen veel onderwerpen aan bod zoals: afvallen, gezonde voeding, stress, burn-out, yoga, thuis fitness etc. Maak een account aan en ga aan de slag!

Meer info  

10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten

Ben jij HR-adviseur? Vraag dan direct via INretail dit boekje aan of wijs jouw HR-collega hierop door dit te delen.

Meer info  

Omgaan met diefstal en agressie

Veel winkels hebben te maken met winkelcriminaliteit zoals, agressieve klanten, winkeldiefstal of een overval. Er zijn manieren om dit te voorkomen, of om er op de juiste manier mee om te gaan. Wil je zelf aan de slag gaan? Bekijk hieronder wat je kunt doen.

Meer info  

Inspiratievideo: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Klanten in de winkel vragen er steeds vaker naar: “Onder welke arbeidsomstandigheden is de kleding in jullie winkel gemaakt?” Op deze vraag krijg je antwoord in drie inspirerende Webinars.

Meer info