06/02/2020 | Leestijd 2 minuten

Gratis werkboekje: In tien stappen naar een gelukkig team en blije klanten

Speciaal voor jou en je team om aan de slag te gaan met werkgeluk en gastvrijheid.

Gratis werkboekje: In tien stappen naar een gelukkig team en blije klanten

Wist je dat mensen die zich gelukkig voelen op hun werk beter presteren? Ze zijn creatiever, gastvrijer voor hun klanten, verkopen meer en werken met meer plezier samen. Hoe je gelukkiger en gastvrijer kan zijn op je werk: daar gaat het werkschrift ‘In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten’ over. 

Samen met je collega’s loop je de stappen door. Bijvoorbeeld tijdens de dagstart of een werkoverleg. Het kost je zo geen extra tijd. Elke stap bestaat uit een stukje theorie en een opdracht, die beantwoordt je eerst allemaal voor je zelf en daarna bespreek je ‘m met elkaar. Zo kom je samen tot een uitkomst, die je in het schrift kan schrijven om zo altijd geïnspireerd te blijven.

Hier kan je het werkboek gratis bestellen. Dit is voor INretail leden gratis, vraag daarom aan je leidinggevende of jullie winkel is aangesloten bij INretail. Alvast heel veel succes en vooral veel plezier met deze 10 stappen.

Het lijkt simpel en dat is het ook

Suzanna Heuff, personeelsadviseur bij INretail: ‘Wat was jouw allerbeste werkervaring ooit? Wanneer was dat, wat gebeurde er en waar werd je zo gelukkig van? Dit is de eerste vraag uit het schrift. Leuk om over na te denken he? In de 10 stappen deel je deze ervaring vervolgens ook met je collega’s. Een heel simpele oefening om een heel positieve vibe aan je dag te geven.

Met heel veel plezier hebben we dit werkboek voor je gemaakt; ik hoop dat je er, samen, veel inspiratie uit gaat halen.

Bestel hier het werkboekje "In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten!"