13/04/2021 | Leestijd 3 minuten

Workshop Pinterest voor Beginners 19 april

Zeg je verbouwen of verhuizen, dan zeg je Pinterest. Hét social mediakanaal wordt massaal gebruikt door consumenten op zoek naar inspiratie voor alles in en rondom 'thuis'. Pinterest kan voor woonwinkels enorme potentie hebben. Maar dan moet je wel even weten hoe je het gebruikt. Daarom organiseert INretail op maandag 19 april de workshop Pinterest voor Beginners. 

Workshop Pinterest voor Beginners 19 april

Digitaal moodboard

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de slaapkamer of een fancy thuiskantoor: de klant die de winkel binnenloopt, heeft steeds vaker een digitaal moodboard mee in zijn of haar hoofd om dat perfecte plaatje te verwezenlijken. Voor elke ruimte in huis maakt hij of zij makkelijk en snel een eigen Pinterest-bord met ideeën om zo alvast te kunnen oriënteren op de look & feel van de nieuwe inrichting. 

Gepind worden 

Hoe kan je als winkelmedewerker handig gebruik maken van Pinterest? Hoe zorg je dat de producten van jullie winkel 'gepind' worden op de borden? Kortom: hoe maak je jezelf aanwezig in het brein van de consument via dit prominente oriëntatie- en inspiratieplatform? Hoe presenteer je de winkel in de moderne digitale wereld? 

Gratis proefles Pinterest 

Om antwoord te geven op zulke vragen, organiseert INretail speciaal voor woonwinkels, in samenwerking met Embrosa, een gratis proefles voor de cursus Pinterest voor Beginners. Hier krijg je uitleg over wat Pinterest is, wat de kansen van het medium zijn en welke praktische tips jij kunt gebruiken. 

Praktisch 

  • Datum: maandag 19 april 2021
  • Tijd: 13.00 uur - 14.00 uur 
  • Online: via Microsoft Teams (link naar de vergadering krijg je van tevoren)
  • Door: Embrosa

Wil je meedoen aan de gratis proefles Pinterest voor Beginners? Klik dan hier.

Woontrends 2022

En wil je alvast vooruitblikken op de woontrends van 2022? Dan organiseert INretail bovendien De Workshop Woontrends 2022. Wil je settingen creëren en content maken die de consument van nu aanspreekt? Zorg dat je op de hoogte bent van de laatste woontrends! Vanuit maatschappelijke ontwikkelingen maken we een vertaling naar welke kleuren, materialen, stoffen en dessins we de komende tijd gaan terugzien. Op 12 april lanceert INretail de trends voor 2022. Meld je aan >> 

Zeg je verbouwen of verhuizen, dan zeg je Pinterest. Hét social mediakanaal dat bruist van inspiratie voor alles in en rondom 'thuis'. Ook als je geen binnenhuisarchitect bent, kan Pinterest grote potentie hebben voor jouw werkende leven. Het is een fontein van inspiratie voor de winkel. Maar dan moet je wel even weten hoe je het gebruikt. Daarom organiseert INretail op maandag 19 april de workshop Pinterest voor Beginners. 

Meer weten?

Benieuwd naar de 4 woontrends van 2021? Klik hier voor meer informatie.

Meer info