07/04/2021 | Leestijd 3 minuten

Volg 12 april de Workshop Woontrends 2022!

We leven in een onvoorspelbare tijd. Daarom is het soms best fijn als we even in een glazen bol kunnen kijken. Wat worden de woontrends van 2022? Wil jij dat weten? Lucky you! INretail organiseert op maandag 12 april 2021 alvast een workshop over de nieuwste trendkleuren, materialen, dessins en vormen van 2022, in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman. 

Volg 12 april de Workshop Woontrends 2022!

We zitten nog volop in de trends van 2021 zou je denken, toch? Namelijk Human Touch, Balanced Biotope, Recentered Savage en Interstellar Mirage? Klopt, maar het kan nooit kwaad om alvast vooruit te blikken.
De vier woontrends 2022 liggen klaar om aan jou gepresenteerd te worden. Nu moet je je alleen nog inschrijven. 

INretail heeft samen met Aafje Nijman onderzoek gedaan naar de huidige tijdgeest: wat gebeurt er in de wereld, welke trends en ontwikkelingen zien we en welke invloed heeft dit op de normen en waarden van de consument? Dát heeft invloed op welke trends we terug gaan zien. Worden het pastelkleuren? Of juist felle kleuren? Blijven weelderige organische banken het interieur sieren, of gaan we juist een hele andere kant op? En hoe verlopen de ontwikkelingen op het gebied van duurzame materialen? Tijdens de workshop word je bijgepraat over de komende trends op interieurgebied.

Praktisch 

  • Datum: Maandag 12 april 2021
  • Tijd: 09.30 - 11.30 uur
  • Locatie: online via WebinarGeek
  • Door: Aafje Nijman en Anna Hutten 
  • Kosten: gratis voor winkels die zijn aangesloten bij INretail,  niet-leden betalen €99,- (excl. btw). A
  • Aanmelden kan hier

Trendwaaier

Elk jaar ontwikkelt INretail  een nieuwe trendwaaier: een praktische en fysieke tool waar je direct mee kan werken. Alle trends met bijbehorende kleurcodes, vormen, dessins en materialen vind je terug in de trendwaaier. Handig voor je adviesgesprekken met de klant. Alle deelnemers ontvangen gratis als eerste de trendwaaier Woontrends 2022. 

Heb je trendwaaier 2021 nog niet en wil je die graag ontvangen? De waaier is voor 35 euro te bestellen (gratis leden van INretail) Bestel hem hier of mail naar ahutten@inretail.nl

Show de trends op Pinterest!

Wil je je klanten inspireren met je de laatste trends, nieuwe collecties en stylingtips? Dat kun je perfect doen met Pinterest! INretail organiseert op 19 april een gratis workshop om hoe je Pinterest kunt inzetten om de klant te bereiken met jouw collectie

  • 19 april 13.00 uur | Pinterest voor woonwinkels [Deze workshop is vol. Er volgt een nieuwe datum]
    Meld je hier aan  

Meer weten?

Wil jij je eerst nog verdiepen in welke waarden en aan de basis staan van de woonstijlen van dit jaar? Ga dan naar deze pagina.

Meer info