21/02/2023 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop 'omgaan met verlies van je baan - 21 maart

Ben jij je baan verloren? Dan gaat er vast van alles door je heen en schieten je emoties alle kanten op. Wil je stoppen met piekeren en de draad weer op pakken, maar weet je niet goed hoe? Schrijf je dan in voor gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ op 21 maart van Youfit@retail. Je krijg praktische tips en adviezen om weer positief verder te kunnen. Schrijf je nu in!

Gratis workshop 'omgaan met verlies van je baan - 21 maart

Baan kwijt

Het verliezen van je baan kan je hard raken en moeten niet onderschat worden. Een baan is vaak zo veel meer dan alleen een inkomen. Je werk zorgt voor sociale contacten, regelmaat, status, zekerheid, gevoel van erbij horen etc. Als je je baan verliest vallen deze zekerheden (tijdelijk) weg. Niet gek dat je dan van slag bent. Kun je een duwtje in de rug gebruiken om weer verder te kunnen? Doe dan mee mee aan gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’. 

Weer op weg

De coaches van YouFit@retail spreken wekelijks mensen die dit meemaken en hebben dus jaren lange ervaringen. Zij helpen je met het praten over je verlies en te kijken naar waar je nu staat. Daarnaast leer je om vanuit je oude baan de blik weer op de toekomst te richten. Wat wil je weer terugzien in je nieuwe baan en wat juist niet? De methodiek van deze workshop is gebaseerd op het Duale procesmodel en Acceptance and Commitment (ACT). Tijdens de online workshop leer je het model kennen en begin je alvast met het zetten van de eerste stappen.

Schrijf je in

Dinsdag 21 maart 2023 van 09:30 – 12:00 uur.
De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan).
Aanmelden kan hier

Volgende workshop

28 maart organiseert Youfit@retail de workshop 'Je talenten ontdekken en inzetten'. Tijdens deze workshop leer je wat jouw talenten zijn en hoe je deze inzet tijdens jouw werk in de winkel.  

Meer weten?

Werk je in de retail? Dan kun je bij Youfit@retail altijd gratis met je vragen over je werk terecht. Niet alleen als je je baan kwijt bent. Coaches helpen je met allerlei vragen; van tips voor je cv, tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt.

Meer info