27/01/2021 | Leestijd 2 minuten

Blijf jezelf ontwikkelen met (gratis) e-learnings

Is de winkel dicht door de lockdown en kun je niet of veel minder werken? Dat is natuurlijk enorm vervelend. Maar in de tijd die je nu over hebt, kun je ook je kennis bijspijkeren over onderwerpen die jij interessant vindt. Dat is niet alleen fijn voor je werk; het maakt jou ook waardevoller als medewerker. We hebben een overzicht gemaakt van gratis video’s en online mogelijkheden die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen. 

Blijf jezelf ontwikkelen met (gratis) e-learnings

Duik in de trends; hoe ziet de toekomst van de retail eruit?

Hoe zouden winkels er in 2030 uitzien? In een reeks van 11 filmpjes, nemen inspirator Harry Bijl en online marketeer Charlotte Cozijn je mee langs de 10 trends belangrijkste trends die zich voordoen in de retail. Laat je inspireren! 

Hoe maak je met gastvrijheid het verschil? 

Met gastvrijheid kun je verschil maken in de winkel. Laura de La Mar geeft in haar video reeks inspiratie, tips en tools over gastvrijheid, hospitality en (klant)beleving. 

Hoe geef je styling advies (op 1,5 meter)? 

Nelleke Mulder, imagostylist, geeft gouden tips in een reeks inspirerende video's. Zo hoef je in deze tijd niet stil te zitten. Aan bod komen o.a. ‘de eerste indruk’, ‘kleuradvies’ ‘kledingadvies’ en meer.  

Werken aan het team 

Gelukkige medewerkers zijn onder andere productiever, minder vaak ziek en verkopen beter. Een gelukkig team is dus net zo belangrijk als een goed gevulde en gestylde winkel Ben jij bedrijfsleider in de retail en is de winkel waarvoor je werkt lid van brancheorganisatie INretail? Vraag dan bij INretail het gratis werkboekje ’In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten’ aan en ga samen met je team aan de slag. 

Hoe ga je om met diefstal en agressie in de winkel? 

Veel winkels hebben te maken met winkelcriminaliteit zoals, agressieve klanten, winkeldiefstal of een overval. Er zijn manieren om dit te voorkomen, of om er op de juiste manier mee om te gaan. Wil je weten hoe? Bekijk hier wat je kunt doen. 

Meer weten?

Op onze website staat een pagina waar alle trainingen, cursussen en workshops voor de retail non-food staan vermeld staan. Je kunt filteren op de branche waar je in werkt en zo het relevante aanbod bekijken. Bekijk de pagina voor nog meer (gratis) e-learnings!

Meer info