01/04/2020 | Leestijd 4 minuten

Youfit@retail biedt je een luisterend oor

Welke impact heeft de coronacrisis op jouw werk in de winkel? Zet het jou misschien aan het denken over je toekomst? Youfit@retail biedt je graag een luisterend oor bij vragen die je nu over je loopbaan hebt.

Voortaan heeft Youfit@retail elke woensdagavond van 19:00 – 21:00 uur een speciaal telefonisch spreekuur met een loopbaancoach. Denk je meer dan anders na over je toekomst, je baan en hoe dit allemaal verder moet? Bel of app 06-22201862 en je krijgt meteen een coach aan de lijn die graag antwoord geeft op jouw vragen.

 

Youfit@retail biedt je een luisterend oor

Bij Youfit@retail merken we dat de coronacrisis veel met medewerkers doet. Geen wonder, want de (retail)wereld staat even helemaal op z’n kop. En gingen veranderingen al snel, ze zijn nu in een stroomversnelling geraakt. Mensen die net de stap hadden gezet om hulp te vragen bij een volgende loopbaanstap verlammen nu soms. De zorgen over de crisis, maken het lastig om verder te denken over de tijd daarna. Anderen grijpen nu juist de hulp van loopbaancoaches aan, omdat ze daar meer tijd voor hebben, of omdat het nu extra urgent is geworden. Niemand weet wat de toekomst brengt, het enige waar we invloed op hebben is onze eigen weerbaarheid, om die toekomst tegemoet te treden. 

Advies nodig? Bel ons!

Wat doet Youfit@retail om medewerkers te helpen? Ook wij moeten onze werkwijze nu veranderen; persoonlijk afspreken en de winkelvloer op, dat gaat even niet. Klaar staan voor jullie telefoontjes en mails met vragen, dat lukt wel. En we kunnen op afstand gelukkig een hoop voor je doen. Via telefoon, facetime, skype, whatsapp of zoom, kunnen we je net zo hard helpen met je loopbaanvragen. Van de vraag hoe blijf ik bijleren, tot de vraag wat kan ik nu doen om straks sterker te staan. Maar ook als je je zorgen wilt delen met een professional, kun je terecht bij Youfit@retail. Mail, ons, of app of bel gerust via 030 7511900. 
Voortaan heeft Youfit@retail elke woensdagavond van 19:00 – 21:00 uur een speciaal telefonisch spreekuur met een loopbaancoach. Bel of app 06-22201862 en je krijgt meteen een coach aan de lijn die graag antwoord geeft op jouw vragen.

Leren van elkaar

Wij weten hoe belangrijk collega’s zijn voor het winkelmedewerkers. Nu je elkaar misschien iets minder (vaak) ziet hebben we een leuke tip voor je. Je kunt namelijk veel leren van elkaar door feedback te geven. In ons online loopbaanplatform staat een 360- graden feedback tool waarmee je een aantal collega’s kunt vragen om feedback op jouw competenties. Ga naar www.youfitretail.nl, maak een account aan op het loopbaanplatform* en je kunt beginnen!
Ga op het platform naar: Meer leren over je mogelijkheden-> welke mogelijkheden passen bij mij-> 360  graden feedback. Feedback ontvangen voelt echt als een kadootje!

Meer leren over jezelf

Waarschijnlijk ben je nu vaker thuis en heb je meer tijd. Om na te denken over je werk, je toekomst… Om meer te leren over jezelf kun je bij Youfit@retail een kwaliteitentest doen die je hierover veel inzicht geeft. Ga naar www.youfitretail.nl, maak een account aan op het loopbaanplatform*. Ga naar: Meer leren over jezelf-> wat kan ik?-> kwaliteitentest

* Uiteraard waarborgen we jouw privacy; je gegeven worden met niemand gedeeld.

youfit@retail

 

Meer weten?

Kijk voor meer tips om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen op het loopbaanportaal van Youfit@retail. Inloggen kan gemakkelijk via je account op Werk in de winkel.

Meer info