16/06/2021 | Leestijd 2 minuten

Laatste kans! Gratis training t.w.v. 1250 euro!

Heb je je al ingeschreven voor een gratis opleiding van minimaal € 1.250,- euro? Wees er dan snel bij, want de interesse is groot en het aantal gratis beschikbare opleidingsplaatsen maar beperkt. Dus sla je slag!

Laatste kans! Gratis training t.w.v. 1250 euro!

Scholing is belangrijk. Het geeft je meer werkplezier, maakt je zelfverzekerder en ook nog eens flexibel op de arbeidsmarkt. Daarom is het Rijk dit voorjaar gestart meteen speciale subsidieregeling: ‘NL leert door’. Er zijn verschillende retail-opleidingen van DETEX en OVD Opleidingen geselecteerd. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt minimaal 1.250 euro, maar door de subsidie van NL Leert Door zijn deze opleidingen nu tijdelijk volledig gratis. En geweldige aanbieding die storm loopt!

Interesse? Meld je snel aan! 

Wil je nog meedoen, wees er dan snel bij, want te trainingen zitten bijna vol! In de retail non-food werken 170.000 medewerkers. Er zijn nu nog slechts 100 trainingsplekken beschikbaar. Dus meld je bij interesse snel aan, want vol is ook écht vol! Je kunt kiezen uit:

Zo werkt het 

De opleidingen via NL Leert Door zijn bestemd voor retailmedewerkers van 18 jaar tot en met de AOW-gerechtigde leeftijd. Kies samen met je collega’s (minimaal 10) een training uit het aanbod van OVD Opleidingen, dan kan je werkgever zich bij OVD Opleidingen aanmelden om een heel team op te geven.
De trainingen worden in kleine klassen gegeven. Het hangt nog af van de maatregelen of deze online of klassikaal plaatsvinden. Als je een opleiding wilt volgen kun jezelf nu aanmelden bij DETEX of bij OVD OpleidingenZij regelen ook de administratie.

 

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen die je via NL Leert Door bij OVD Opleidingen kunt volgen.

Meer info