20/09/2021 | Leestijd 2 minuten

Dutch Sustainable Fashion Week 2021

Van 23 t/m 29 september 2021 vindt voor de achtste keer de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. De ‘#DSFW’ zet duurzame kleding en technologische innovatie in de spotlight. Het thema van dit jaar is ‘De waarde van Kleding’. In totaal doen er 124 fashion ondernemers mee aan het evenement, door heel Nederland. 

Dutch Sustainable Fashion Week 2021

De Dutch Sustainable Fashion Week presenteert duurzame innovatie, young & established designers en ready-to-wear fashion aan een groot publiek.

Tijdens deze week worden ook de duurzame merken in de winkelstraten extra zichtbaar. Verspreid over verschillende gemeenten en locaties in Nederland en in samenwerking met scholen, modezaken en instanties faciliteert de DSFW festiviteiten, catwalkshows, lezingen, winkelroutes, workshops, tentoonstellingen en debatten door heel het land. Het volledige programma staat op dsfw.nl en is te volgen via de social mediakanalen Facebook, Instagram en TikTok.

De Dutch Sustainable Fashion Week bestaat onder meer uit:

  • Fashion shows in Amsterdam én op locatie
  • Inspirational talks en workshops door heel Nederland
  • Online én offline shoproutes in veel shopsteden door het land
  • Enthousiaste retailers die hun duurzame labels laten shinen
  • Mediabuzz om de consument te activeren

Meer weten over duurzame mode?

En er is meer. Want tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week zijn er bovendien allerlei interessante workshops en masterclasses te volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop Verven met Natuurlijke Materialen? Of een workshop Upcycling & Clothing Repair Workshop? En DSFW biedt het Duursamen-pakket aan. Met handige info om met je team en je vaste klanten, op een leuke manier, het gesprek over duurzame mode aan te gaan.

Meer weten?

Meer weten over duurzame mode? DETEX geeft een workshop over sustainable fashion en schoenen.

Meer info