Kom naar de Banenwinkel in Deventer, en ontdek hoe leuk werken in een winkel is!

Op 1 juni opent de eerste pop-up Banenwinkel in hartje Deventer. Een landelijke primeur! Hier ontmoeten lokale ondernemers en (toekomstige) retailtoppers elkaar. Voor wie het nog niet weet: werken in de winkel is super leuk! De Banenwinkel laat zien waarom werken in de retail zo aantrekkelijk is, en wat het vak zo mooi maakt.

Winkels zijn heel hard op zoek naar verkooptalent. Werkzoekenden, studenten en jongeren met verkoopskills beseffen vaak niet wat ze allemaal met dit talent kunnen doen. Werken in een winkel bijvoorbeeld. Want voor verkooptoppers zijn er volop kansen in de detailhandel, nu én in de toekomst. Zelfs medewerkers die al in een winkel werken weten vaak niet welke doorgroeikansen er in de retail voor ze zijn. Daar gaat de Banenwinkel bij helpen met een uitgebreid programma vol -gratis- workshops!  Bekijk hier het programma

Super snel een leuke baan

Potentiële verkooptalenten kunnen in de Banenwinkel ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en meteen in contact komen met lokale werkgevers om hun dromen en ambities waar te maken. Zo snel kan het gaan en heb jij die leuke baan!  Ben wel eens van plan geweest om in een winkel te gaan werken, maar is het er niet van gekomen? Tijd om in actie te komen! Zet je twijfel opzij en kom naar de pop-up Banenwinkel! En ontdek hoe leuk werken in de winkel is.

Wat is jouw grote talent?

In de Banenwinkel is vanalles te doen. Werkzoekenden, werknemers en studenten kunnen een talententest doen en deelnemen aan (gratis) workshops. Ook kun je ontdekken welke opleidingen interessant voor je zijn. Er staan coaches klaar voor een (gratis) persoonlijk loopbaangesprek. Zoek je een baan? Dan kun je presenteren op de “wall of talent”. talent”. De instore selfieroom zorgt voor een gouden randje aan het winkelbezoek.

Waar en wanneer?

  • Waar: Korte Bisschopstraat 15, hartje Deventer
  • Wanneer: van 1 juni tot en met 8 juli, van woensdag t/m zaterdag (09.00-17.00 uur)
  • Dit is er te doen: Bekijk hier het programma

 

Meer aandacht voor retailsector

De Banenwinkel is een initiatief van branche-organisatie INretail, lokale ondernemersorganisaties en gemeenten. De lokale pop-up Banenwinkels zijn een antwoord op de krapte in de arbeidsmarkt. Op deze plekken worden zes weken lang vraag en aanbod gekoppeld en toekomstperspectief geschetst, daarna verhuist het concept naar een andere stad. 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over de pop-up Banenwinkel? Mail dan naar banenwinkel@inretail.nl.

Gek op je werk
Gek op je werk

Nieuwsgierig naar wat een baan in de retail je allemaal kan brengen? Lees dan deze interviews waar de passie voor het vak vanaf spat!

Meer info  -->

Vacatures in de winkel
Vacatures in de winkel

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in de modezaak of in een woonwinkel? Check dan deze vacaturesites.

Meer info  -->

Retail mode, schoenen, sport & wonen
Retail mode, schoenen, sport & wonen

Een baan vol variatie, leuke klanten, de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Meer info  -->