Header image

Open je blik

Raak op een luchtige, speelse en leuke manier met je leidinggevende of collega's in gesprek. Met open je blik, is geen vraag te gek.

Wil je graag eens het gesprek aangaan met je leidinggevende, maar je weet niet precies hoe? Met elkaar het gesprek aangaan is de basis voor een fijne samenwerking en een goede werkrelatie. ‘Open je blik’ kan je op weg helpen. Hoe start je zo’n gesprek, hoe houd je het luchtig , leuk en heb je er samen ook echt wat aan?

De Open je blikjes zitten vol met kaartjes met vragen, die tijdens een werkbespreking, dagstart of als begin van een werkgesprek (functioneringsgesprek) kan worden gebruikt om het gesprek te starten. Er zijn geen spelregels of winnaars, gewoon de deksel eraf draaien, een kaartje pakken en in gesprek raken met elkaar.

Je kan hier een ‘Open je blik’ bestellen. Dit is voor INretail leden gratis, vraag daarom aan je leidinggevende of jullie winkel is aangesloten bij INretail. Zijn jullie geen lid, maar wil je wel gebruik maken van Open je Blik? Dan kan je hier ook de set kaartjes downloaden om zelf uit te printen.