12/08/2021 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop “Omgaan met het verlies van je baan” op 9 september

Als je je baan verliest, schiet vast van alles door je hoofd: Hoe ga ik om met deze heftige emoties? Wie ben ik nog zonder mijn baan? Hoe kan ik stoppen met piekeren? De gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ op 9 september van Youfit@retail helpt je weer vooruit te komen. Schrijf je nu in!

Gratis workshop “Omgaan met het verlies van je baan” op 9 september

Je baan verliezen kan keihard aankomen, misschien wel harder dan je zelf denkt. Het is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Een baan betekent vaak meer dan alleen een inkomen. Je werk zorgt ook voor sociale contacten, waardering, zekerheid en voldoening over jezelf. 
In deze e-workshop wordt aandacht besteed aan het verlies van je baan. De coaches van Youfit@retail staan er bewust bij stil wat dit voor je betekent. Ze geven inzicht in de veranderingen die je doormaakt en geven tips om er goed door heen te komen. Je leert te kijken naar het hier en nu, om erover te praten en om vanuit de oude baan kijken naar de toekomst. 

Weer op weg 

De coaches van Youfit@retail spreken vaak met mensen die hun baan kwijtraken. Ze weten uit de praktijk hoe ze iemand weer op weg kunnen helpen. Tijdens de gratis workshop leer je:

  • Praten over je baanverlies: door te praten verwerk je stukje bij beetje. Met wie en hoe werkt dat ook goed? 
  • Te kijken naar het hier en nu: hoe ga je om met het verlies van je baan? Wat zijn andere manieren? 
  • Vanuit de oude baan kijken naar de toekomst: wat wil je van je oude baan weer terugzien in je nieuwe baan? Wat wil je juist niet meer?

Schrijf je in

Donderdag 9 september 2021 van 09:30 – 12:00 uur
De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan).
Aanmelden kan hier

Meer weten?

Youfit@retail helpt je niet alleen als je je baan bent kwijtgeraakt. Je kunt altijd gratis met je vragen terecht bij een loopbaancoach van Youfit@retail. Van tips voor je cv, tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar waar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt liggen. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt.

Meer info