24/02/2021 | Leestijd 1 minuut

Winkel failliet. Baan kwijt. En nu?

Het is nieuws dat je liever niet hoort, maar helaas. Onlangs zijn Miss Etam en Steps failliet verklaard. Bijna 300 medewerkers staan op straat. En dat is altijd even schrikken. Wat als dit jou overkomt? Ineens zonder werk? Dan kun je voor gratis hulp en advies terecht bij de coaches van Youfit@retail. 

Winkel failliet. Baan kwijt. En nu?

Makkelijk is het niet, de coronacrisis. Veel bedrijven verkeren in zwaar weer. Voor sommige winkels betekent het dat ze vrijwillig stoppen, andere zijn helaas gedwongen om faillissement aan te vragen. Ben jij je baan kwijtgeraakt? Dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend en ingrijpend. Er spoken misschien wel duizend vragen door je hoofd. Hoe verwerk je deze tegenslag? Hoe moet je verder? 

Gratis hulp

Met deze en andere vragen, of gewoon voor een luisterend oor, kun je gratis terecht bij de coaches van YouFit@retail. Zij weten waar ze het over hebben. Ze spreken wekelijks mensen die hun baan kwijtraken en weten door deze praktijkervaring hoe ze iemand weer op weg kunnen helpen. Ze begeleiden je om deze tegenslag te verwerken, kunnen een plan van aanpak met je opstellen of je CV checken. En dit advies kost je niets!

Online workshop

Youfit@retail organiseert regelmatig gratis online workshops, zoals ‘Omgaan met verlies van je baan’. De workshop kan een goede opsteker zijn. Zowel carrière-technisch, als emotioneel. (De workshop van 2 maart 2021 is vol, binnenkort volgt een nieuwe datum.)

Meer weten?

Youfit@retail staat altijd paraat voor advies over jouw loopbaan. Gratis en voor niets! Aarzel niet en bel ze eens: 030 – 7511900. Meer tips met betrekking tot het verlies van je baan, vind je hier.

Meer info