02/12/2021 | Leestijd 3 minuten

Werken bij een bekende keten à la H&M of Leen Bakker? Doe mee met de online sollicitatiedagen van Indeed op 8 en 9 december…

Lijkt het jou ook geweldig om als verkoper in de mode- of woonbranche te werken? Te shinen tussen de nieuwste mode of lingerie, of de mooiste meubels en andere woonproductenen aan te prijzen? Solliciteer dan, snel en simpel, via een video-sollicitatiegesprek. Zonder dat je stad en land hoeft af te reizen, plan je direct je sollicitatie in tijdens de online sollicitatiedagen van Indeed in op 8 en 9 december.

Werken bij een bekende keten à la H&M of Leen Bakker? Doe mee met de online sollicitatiedagen van Indeed op 8 en 9 december…

De bekende vacaturesite Indeed organiseert op 8 en 9 december 2021 samen met brancheorganisatie Inretail de Online sollicitatiedagen. Dit is jouw kans om een leuke baan als verkoper in een winkel te vinden. Wil jij werken bij een van de grootste retailers? Plan dan nu zelf je videogesprek!

Waarom werken in een winkel?

Werk je in een modewinkel of woonwinkel, dan sta je niet alleen de hele dag de mooiste fashion en woonproducten te verkopen. Je hebt een leuk en uitgebreid takenpakket en bent onderdeel van een team dat samen de schouders eronder zet. Bovendien tover je elke dag een lach op het gezicht van je klanten. Dat maak je bij een baan op kantoor niet snel mee!
Meer weten over waarom werken in de retail zo leuk is? Klik dan hier.

Benieuwd naar de banen en bedrijven?

Aan het event doen 9 grote ketens in de mode- en de woonbranche mee. Voor mode zijn dit H&M, Hunkemöller, C&A en Shoeby. Voor wonen doen Carpetright, Kwantum, Leen Bakker, Jysk en Prominent mee aan het event. In totaal zijn er zo'n 20 verkoopfuncties waar je op kunt solliciteren. Van verkoopmedewerker (fulltime, parttime, bijbaan), verkoper, verkoopspecialist tot (assistent) storemanager en van visual merchandiser tot floormanager. Op zoek naar een mooie baan in de detailhandel? Schrijf je dan nu in!

Zo maak je een afspraak

Plan via de website van Indeed zelf je afspraak in door bij een winkel naar keuze op de knop ‘aanmelden voor sollicitatie’ te klikken. Daar lees je alles over de inhoud van de functie, en over het bedrijf. Je vult je gegevens in, om welke functie het gaat en welke dag en tijdstip je het gesprek wilt. Je ontvangt daarna van Indeed een e-mail met instructies om contact met op te nemen.

Vacatures in de retail

Het barst van de leuke banen in de detailhandel. Wil je als verkoper aan de slag bij een modezaak, sportwinkel, schoenwinkel of woonwinkel? Of wil je werken in een tuincentrum, bij een juwelier of parfumerie? Vacaturesite Indeed heeft uit het grote aanbod van vacatures in de retail een selectie gemaakt van de functie van verkoopmedewerker. Je vindt ze hier.

Meer weten?

Ga jij solliciteren? Met deze tips voor je sollicitatiegesprek kom je extra goed voor de dag.

Meer info