01/03/2022 | Leestijd 2 minuten

Vernieuwend kleurvies geven? Doe dan de NIA-cursus Voice Colour op 1 april!

NIA ACADEMIE verzorgt in samenwerking met Histor op vrijdag 1 april een 1-daagse cursus Voice of Colour. Heb jij al ervaring met het maken van een kleurplan voor het interieur van de klant. Wil je steeds weer vernieuwend uit hoek komen met je kleuradvies? Meld je dan nu aan voor deze cursus!

Vernieuwend kleurvies geven? Doe dan de NIA-cursus Voice Colour op 1 april!

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van Histor https://www.histor.nl/ dat bestaat uit meer dan 2000 kleuren. Dit kleursysteem is gebaseerd op het bestaande NCS systeem dat veel gebruikt wordt bij het geven van advies. https://www.ncskleuren.nl/ncs-kleursysteem-ncs-notatie/

Dit ga je leren

Tijdens deze cursus krijg inzicht in hoe het nieuwe Histor-kleursysteem werkt en hoe jij dit kunt toepassen als je advies geeft aan klanten. Dit leer met behulp van verschillende praktische oefeningen. Daarnaast wordt er in de cursus ook aandacht besteed aan de Histor kleur van het jaar 2022 ‘Olive Sprig’, een grijsgroene kleur die staat voor groei en de veerkracht vanuit de natuur. 

Dit moet je weten voor de NIA-training Voice of Color

Voor deze cursus heb je wel al wat voorkennis nodig. Dit moet je weten/kunnen:

  • Kunnen werken met het NCS-kleursysteem
  • Toepassen van kleur in de ruimte
  • Beïnvloeding van de ruimte door middel van kleur
  • Kleurcontrasten
  • Ervaring met motivatie en presentatie van je kleurplan

Mis jij deze voorkennis nog? Dan kun je eerst een 3-daagse cursus of de volledige vakopleiding Interieurstyling van NIA volgen. 

NIA cursussen en opleidingen

Naast Voice of Colour biedt NIA nog veel meer cursussen en opleidingen aan. Zij hebben bijvoorbeeld ook de cursussen MoodboardingFlatflayfotografie en de vakopleiding Interieurstyling.

Meer weten?

Werk in de winkel werkt samen met de beste opleiders in de retail die opleidingen, trainingen en cursussen geven voor medewerkers die in de retail werken. Er zijn trainingen op het gebied van o.a. andere vakkennis, verkoopskills, leidinggeven en veiligheid in de winkel en nog veel meer. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Meer info