22/01/2020 | Leestijd 2 minuten

Workshop Detex over duurzame mode en schoenen

Duurzaamheid, we kunnen er niet meer omheen. Je krijgt ze vast wel eens, vragen over hoe het duurzaam kleding of schoenen die je verkoopt nu eigenlijk zijn. Wil je zelf ook meer over het dit onderwerp weten? Meld je dan aan voor de Detex-training op 4 maart.

Workshop Detex over duurzame mode en schoenen

In deze workshop kom je in 1 dag meer te weten over duurzame mode en schoenen. Je krijgt helderheid en meer grip op de issues en vragen die hierover spelen bij je klant. Modemerken werken hard om hun productieketens transparanter te maken en te verduurzamen. Als winkelmedewerker speel je een sleutelrol om de duurzaamheidsboodschap richting de consument te versterken, maar ook andersom: de vraag van de consument naar duurzame mode en schoenen te belonen en te vergroten.  

Wat we gaan doen?

  • Aan de hand van een presentatie behandelen we de vraag 'Wat is er aan de hand, waarom duurzame mode en schoenen?'
  • Door middel van veel interactie delen we ervaringen uit en spelen we in op vraagstukken als 'Welke issues en vragen leven bij de consument en hoe kun je hier op antwoorden? 
  • Er wordt in groepen gewerkt met diverse opdrachten over bepaalde onderwerpen wat pitches oplevert die iedereen mee kan nemen en de volgende dag kan toepassen of bespreken met je werkgever. 

Wat levert het jou op?

  • Je wordt expert in een onderwerp dat nu speelt.
  • Je zorgt voor groei van je persoonlijke ontwikkeling.
  • De verbinding met je klant wordt verdiept door extra laag.
  • Je krijgt nieuwe inspiratie voor marketing, inkoop, sales en etalage-inrichting.

Meer weten?

De workshop 'Een heldere kijk op duurzame mode en schoenen' kost inclusief koffie/thee, lunch en afsluitend een drankje p.p. € 206,00 ex btw. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Meer weten?

Wil meer weten over de trainingen en workshops die Detex geeft? Kijk dan eens bij Retailopleidingen en filter op mode of schoenen voor het aanbod.

Meer info