28/10/2020 | Leestijd 2 minuten

Schrijf je in voor de grote motivatieshow van inspirerend spreker Jaap Bressers

Een glimlach hier, een aardig woordje daar. Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Schrijver en daarnaast inspirerende spreker vol humor, Jaap Bressers, weet uit eigen ervaring hoe het werkt. Op 16 november geeft hij speciaal voor retailmedewerkers een online show vol anekdotes, humor en mooie voorbeelden. Laat je inspireren door zijn persoonlijke verhalen en geef zijn positiviteit door aan collega’s en klanten!

Schrijf je in voor de grote motivatieshow van inspirerend spreker Jaap Bressers

Nadat Jaap een duikongeluk heeft gehad en de Portugese broeder Carlos met een klein gebaar een wereld van verschil maakte, heeft Jaap ‘Carlosmomentjes’ in het leven geroepen. Kleine acties die voor anderen van grote waarde kunnen zijn. Jaap laat je ervaren hoe je door het net een beetje anders te doen het verschil kan maken. Voor jezelf, je collega’s én voor je klanten. 

‘Gewoon’ door het net een klein beetje anders te doen; geen taaie theorie, maar pakkende verhalen, humor en mooie voorbeelden. Jaap zorgt dat je in een opwaartse spiraal komt van klantgerichtheid, waardering, positieve energie en extra passie voor het vak. 

Carlosmomentjes 

Gedurende de weken na de show, ontvang je challenges voor in de winkel. Het team dat de challenges het beste uitvoert, wordt beloond met een gratis training van imagospecialist Nelleke Mulder. Wat je van haar leert? “Je komt sterker uit de crisis, veel bewuster van gastvrijheid en zo dus nog meer persoonlijke aandacht voor de klant!” 

Inschrijven 

Schrijf je snel in voor de show op 16 november 2020 van 10:00 tot 11:00. Behoor je tot de eerste 250 deelnemers? Dan ontvang je ook nog eens het boek ‘Pak je Carlosmoment’ gratis. Laat Jaap een glimlach op je gezicht toveren tijdens deze online show.  

Kun je niet op dit tijdstip? Meld je gerust aan, je ontvangt na afloop een link om op jouw eigen moment de show te bekijken.