16/06/2022 | Leestijd 2 minuten

Sander Bomhof van DMG: ''Wij hebben in ons bedrijf voor vrijwel elke discipline nieuwe kandidaten nodig.”

De Mandemakers Groep, bekend van formules als Brugman, Woonexpress, Keuken Kampioen en Montèl, gebruikt Vacaturesite Wonen om nieuwe medewerkers te vinden. Sander Bomhof: “Thuiswerken is belangrijk geworden, net een balans tussen werk en privé.”

Sander Bomhof van DMG: ''Wij hebben in ons bedrijf voor vrijwel elke discipline nieuwe kandidaten nodig.”

Wie op zoek is naar een baan in de woonbranche vindt op Vacaturesite Wonen een enorm aanbod van banen. Ook die van De Mandemakers Groep. Wonen360 sprak hierover met Sander Bomhof, Recruitment Marketeer.

Sander: ''Wij hebben in ons bedrijf voor vrijwel elke discipline nieuwe kandidaten nodig. Maar het zwaartepunt ligt momenteel op de logistiek-, transport-, binnendienst- en montage vacatures.''

Waar op gelet wordt bij sollicitaties verschilt per vacature, vertelt Sander. ”Ik merk dat wij als organisatie heel breed de eisen bekijken en juist openstaan voor zij-instromen want met de inzet van onze Mandemakers Academy leren wij hen graag de kneepjes van het vak. Door de coronaperiode is er wel degelijk wat veranderd qua eisen die kandidaten stellen. Zo is (gedeeltelijk) thuiswerken belangrijk geworden naast de voorwaarden en een balans tussen werk en privé. Wij doen er alles aan om de juiste kandidaat te vinden en ook fijne werkvoorwaarden te geven en bieden graag een carrière en werkplek waar mensen blij van worden. 

Verder lezen?

Lees hier het hele interview op Wonen360.

Vacaturesite Wonen

Nieuwsgierig naar de vacatures van De Mandemakers Groep, en de andere banen die beschikbaar zijn in de woonbranche? Ga dan snel naar vacaturesitewonen.nl. Dé vacaturesite voor de woonbranche. Je kunt hier ook -gratis uiteraard- je CV plaatsen, zodat je gemakkelijk door bedrijven gevonden kan worden.

Meer weten?

Heb je plannen om te solliciteren? Met deze tips voor je sollicitatiegesprek kom je extra goed voor de dag.

Meer info