02/02/2023 | Leestijd 2 minuten

Pak die scholingsbonus van 40 euro! Deze geldt voor elke cursus of opleiding waardoor je beter wordt in je werk.

Volg een erkende cursus of opleiding die relevant is voor je werk en ontvang een scholingsbonus. Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee hoor, gewoon een prachtig aanbod waar je van kunt profiteren als je investeert in jezelf!

Pak die scholingsbonus van 40 euro! Deze geldt voor elke cursus of opleiding waardoor je beter wordt in je werk.

Ga je dit jaar een erkende training of cursus doen, of heb jij er vorig jaar een afgerond? Als jij werkt in een mode-, sport-, schoenen- en lifestylewinkel, dan kom jij in aanmerking voor een bonus van 40 euro!

Grijp die kans en pak die bonus van 40 euro!

De wereld verandert in rap tempo, net als de arbeidsmarkt. Het ene moment zijn er banen en overvloed, dan weer is er nauwelijks werk te vinden. Daarom is belangrijk dat je altijd in jezelf blijft investeren. Zodat je op de banenmarkt, altijd sterk in je schoenen staat.

Om je daarbij een handje te helpen kun je een scholingsbonus krijgen van 40 euro.

De bonus is speciaal voor medewerkers die in een mode-, sportschoenen- of lifestylewinkel werken. De cursus of training hoeft overigens niet persé betrekking te hebben op de branche waarin je werkt. Je kunt de studiebonus ook aanvragen als je dingen hebt geleerd, waardoor je beter wordt in je werk. Of wanneer die extra opgedane kennis jou helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. 

Vraag aan die bonus!

De studiebonus kun je hier aanvragen. De voorwaarde is dat je werkt in een mode-, sportschoenen- of lifestylewinkel. Je uploadt jouw recent behaalde diploma of certificaat, dat kan van 2021, 2022 of van dit jaar zijn. Je ontvangt dan binnen 30 dagen de scholingsbonus van 40 euro op je bankrekening. Ben je lid van CVN Vakmensen of FNV? Dan ontvang je een bonus van 50 euro.

De uitvoering van deze regeling is in handen van trainingsbureau FHKN. FHKN verzorgt online trainingen – onder meer over veilig werken in de winkel en sociale hygiëne. De studiebonus is een initiatief van Stichting werknemersbelangen bestaande uit CNV Vakmensen en FNV.

Kijk ook eens op de pagina’s van het IOB en het  STAP-budget voor subsidie op trainingen en opleidingen.

Meer weten?

Wil je weten welke trainingen en opleidingen je kunt doen als je in de retail werkt? Kijk dan eens bij de Retailopleidingen.

Meer info