12/09/2023 | Leestijd 3 minuten

Monique Couwenberg (41) werkt bij kindermodemerk Name it. “Ik speur zelfs het schoolplein af voor inspiratie.”

You name it, she’s got it! Monique Couwenberg (41) uit Veldhoven werkt als Area Visual Merchandiser bij Name It voor Nederland en België. Een veelzijdige baan die gaat van coach tot inkoop. “Een collectie te presenteren is altijd weer een uitdaging!”

Monique Couwenberg (41) werkt bij kindermodemerk Name it. “Ik speur zelfs het schoolplein af voor inspiratie.”

Monique Couwenberg (41) is geboren en getogen in Veldhoven, waar ze met man en kinderen woont. Ze werkt als Area Visual Merchandiser bij Name It voor Nederland en België, inmiddels een regio van 33 winkels. NAME IT heeft een collectie speelse en betaalbare kindermode met vee denim voor kinderen van 0 tot 16 jaar die weten wat ze willen.

Wat houdt je functie als Area Visual Merchandiser allemaal in?

“Mijn taak is heel divers. Zo coach ik de winkels in Visual Merchandise, ben ik betrokken bij de inkoop en optimaliseren van de voorraden. Ook zijn we druk met de openingen van nieuwe winkels.”

Wat is het leukste aan je werk?

“Waar ik van geniet is de diversiteit van de werkzaamheden en het contact met de winkels. Het spelen met de producten in de winkel; creatieve oplossingen bedenken om alle collectie te presenteren is altijd weer een uitdaging. Er heerst een grote dynamiek binnen Name It, er zijn altijd weer nieuwe ideeën en initiatieven. Dit geldt niet alleen in de dagelijkse routines, maar denk hierbij bijvoorbeeld ook aan duurzaamheid en digitalisatie.”

Wat doe je om bij te blijven in je vak?

“Ik wil graag up to date zijn. Dat doe ik door veel informatie te vragen van de medewerkers in de winkels, maar ook mijn vrienden en familie vraag ik het hemd van het lijf! Wat mis je? Waar is veel vraag naar? Heb je leuke stylingtips of setjes gezien tijdens de passessies van je kinderen? Ik speur zelfs het schoolplein af voor inspiratie! Ik zie er veel kinderen en kom zo ook weer op nieuwe ideeën. LinkedIn is ook een fijne tool voor leuke en interessante artikelen”.

Welk kledingstuk  van Name was deze zomer een grote hit?

“Wat heel goed liep was de License-collectie, denk hierbij met prints met Pokémon, Marvel, Paw patrol en Jurrasic Park. Die passen goed bij de cargopants en de wide pants, dé grote trends van dit seizoen.

                                                 

          

Cargopants en de Wide Pants zijn de grote trends van dit seizoen

Wat is jouw stylingtip die altijd werkt?

“Mijn stylingtip is dat we vaker out of the box mogen denken. Een print gedragen op een print MAG. Kinderen zijn speels en zo mag de collectie ook gedragen worden.”