14/08/2020 | Leestijd 1 minuut

Met ‘Open je blik’ wordt een gesprek gemakkelijker

Alles is anders dan normaal. Ook jouw werk in de winkel. Je bent druk met hygiëneprotocollen en houdt 1,5 meter afstand tot de klant en je collega’s. Juist die afstand kan het knap lastig maken om echt in gesprek te gaan met je leidinggevende en collega’s. Om je hierbij te helpen heeft INretail een speciale ‘Open je blik’-editie gemaakt. Een blik vol met vragen als start van een leuk, goed en luchtig gesprek.

Met ‘Open je blik’ wordt een gesprek gemakkelijker

Leuke en luchtige vragen

‘Open je blik’ zit vol met vragenkaartjes die tijdens een werkbespreking, dagstart of als begin van een werkgesprek kunnen worden gebruikt. Een eenvoudige manier om met elkaar in gesprek te raken over verschillende onderwerpen. In deze editie van het blik is er speciaal aandacht voor deze onrustige periode: Hoe ga jij om met je mogelijke gevoel van angst voor de toekomst? Of hoe ga je om met een klant die zich niet aan de nieuwe regels houdt? Deze een soort gelijke vragen vind je in de nieuwste editie.

Nieuwe editie: open je blik

Download of bestel

Winkels die lid zijn van INretail kunnen het vernieuwde ‘Open je blik’-pakket gratis bestellen. Is je winkel geen lid van INretail? Niet getreurd! Dan kun je hier gratis de vorige editie van ‘Open je blik’ downloaden. Knip de vragen uit en doe ze in een pot of blik. Succes!

Meer weten?

Praat je liever eens met iemand anders over werk dan een collega? Dan kun je met al jouw vragen terecht bij een ervaren loopbaancoach. Een coach kan je bijvoorbeeld helpen ontdekken waar jij goed in bent, hoe je kunt doorgroeien in je baan, wat je in de toekomst wilt. Een coach helpt je graag verder komen. Zowel Youfit@retail als werknemersorganisatie De Unie, bieden gratis loopbaanadvies.

Meer info