22/01/2020 | Leestijd 1 minuut

Keukenmonteur doet precisiewerk

De keuken is vaak de spil van het huis. Maar er komt heel wat bij kijken voordat een keuken ook een echte blikvanger is. Daar weet Anthonie, die opleiding voor keukenmonteur doet, alles van.

Keukenmonteur doet precisiewerk

Anthonie Lohuis volgt bij het Hoornbeeck College in Amersfoort de opleiding voor keukenmonteur. Hij is vier dagen aan het werk en leert de fijne kneepjes van het vak en gaat nog één dag naar school. Hij houdt van het precisiewerk dat er bij komt kijken om een keuken symmetrisch te monteren, want zie al die kastjes maar eens precies op dezelfde lijn te krijgen. Hij is gek op zijn werk, want elke dag is weer anders, en iedere keer is een maatwerkkeuken monteren weer een nieuwe uitdaging. Je moet verstand hebben verschillende dingen, zoals houtbewerking, installatietechniek en elektra. En slim van Anthonie om een interieurvakman te worden, want dan heb je 100% baangarantie!

Kijk hieronder hoe Anthonie aan het werk is.

Meer weten?

Meer informatie over de opleiding voor keukenmonteur of een van de andere ambachtelijke vakken vind je op de site van de interieurvakman m/v.

Meer info