06/08/2021 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 7 september

Hoe laat je de indruk achter die je graag wilt? En hoe maak je duidelijk dat jij de ideale kandidaat bent voor de ene leuke baan? Jezelf beschrijven start met eerst goed weten wat je wilt en wat je kunt. Om je hierbij te helpen organiseert Youfit@Retail op 7 september de gratis online workshop: “Presenteer jezelf als merk”. Schrijf je nu in!

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 7 september

Iedereen vraag zich wel een af: Waar ben ik goed in? Wat kan ik? Wat is mijn meerwaarde. Welke rol past bij mij? Tijdens de workshop leer je om jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Als je dat eenmaal kunt, sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Beste eigenschappen

Liselore Moesbergen (38), oud-deelnemers van de workshop: “De workshop resulteerde in zelfinzicht. Je leert jezelf te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Wat kun je goed, wat is jouw toegevoegde waarde? Via een onlinemodel met vragen en opdrachten leer je binnen twee uur meer over jezelf. Fijn is dat je na afloop op slechts één A-4tje concreet hebt waar je goed in bent. En waarin niet. Het digitaal volgen van de workshop deed niets af aan het persoonlijke contact met de trainers en medecursisten. Ik heb veel betrokkenheid, luistervermogen, openheid en feedback ervaren.” Lees hier het hele interview met Liselore.

Schrijf je nu in

Dinsdag 7 september van 15:00 tot 17:00 uur
De workshop is gratis voor iedereen die in de detailhandel werkt (of kan aantonen dat afgelopen jaar heeft gedaan).
Aanmelden kan hier

Meer weten?

Wil je liever persoonlijke begeleiding door een ervaren coach? Youfit@retail kan je op verschillende manieren helpen met je loopbaan. Bijvoorbeeld met een gratis gesprek met een loopbaancoach. Tijdens kantooruren kun je bellen voor een afspraak via 030-7511900. Of maak een afspraak via de website.

Meer info