24/05/2021 | Leestijd 3 minuten

Gratis online workshop ‘Wat er allemaal in je zit’ op 8 juni

Er gebeurt op dit moment veel in de retail en op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jouw inzetbaarheid, je arbeidzame leven? Ben je nog hot of twijfel je over jouw skills? De loopbaancoaches van Youfit@retail geven op dinsdag 8 juni een gratis online workshop om je te helpen het antwoord te vinden op die vragen. Meld je snel aan!

Gratis online workshop ‘Wat er allemaal in je zit’ op 8 juni

“Je hebt niet op alles invloed maar kunt zelf wel allerlei dingen doen in je eigen loopbaan”, zegt Paul Vissers, coach van Youfit@retail. Hij verzorgt op dinsdag 8 juni van 10-12 uur de online workshop Wat-Er-Allemaal-In-Je-Zit. Een stoompansessie noemt Vissers de twee uur durende intensieve workshop waarbij je ontdekt dat er verschillende manieren zijn om erachter te komen wat je in je mars hebt; ”haakjes om mee verder te gaan”, noemt hij ze.

Voorsprong

“Het hoeven echt niet altijd trainingen, cursussen, opdrachten en examens te zijn die je vooruithelpen. Vergeet bovendien niet: jouw levens- en werkervaring levert je voorsprong op. Jij weet waar je ambities liggen, wat jij belangrijk vindt.”, vertelt Paul. “Truc is uit te vinden op welke manier je met die bagage vooruitkomt. Kijk daarom anders naar je eigen werkpraktijk, doe eens wat je eigenlijk niet zo ziet zitten. Praat met collega’s, kijk hoe zij dingen aanpakken. Of neem zelf het initiatief, experimenteer. Soms is dat spannend en moet je uit je comfortzone komen. Organiseer en leid die teamvergadering eens zelf, of het eerstvolgende personeelsuitje, als dat straks weer kan. Door dit soort stappen te zetten worden jouw talenten en de manier waarop jij ze voor de organisatie inzet ineens duidelijk. Dat is fijn voor het bedrijf, maar zeker voor jezelf.”

Je leert 

  • Hoe je meer uit je talenten haalt en ontdekt dat je meer kunt dan je denkt
  • Welke manier van leren het best bij jou past
  • In hoeverre je jouw talenten beter kunt inzetten

Schrijf je in!

Voor de online workshop op 8 juni van 10.00- 12.00 uur zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je snel aan!

Leestip

Wil je weten wat een workshop jouw kan brengen? Lees hier het interview met Ine de Boer-Maas (36), zij deed de workkshop 'Presenteer jezelf als mer', dat was voor haar precies het duwtje in de rug dat ze nodig had voor haar zoektocht naar een nieuwe baan.

Meer weten?

Youfit@retail helpt je niet alleen als je je baan bent kwijtgeraakt. Je kunt altijd gratis met je vragen terecht bij een coach van Youfit@retail. Van tips voor je cv tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt.

Meer info