Header image

De Servicebalie Retail

Heb je vragen over (mantel)zorg of over je inkomen? Dan kun je terecht bij de Servicebalie Retail. Deze helpdesk is er speciaal voor medewerkers in de retail non-food. We zijn er dus voor jou! 

Op dit moment raken de coronapandemie en de overheidsmaatregelen ons allemaal. Zeker de detailhandel. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat jij je nu vooral zorgen maakt over je inkomen, je baan en de toekomst. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Waarom de Servicebalie Retail? 

Je hebt de term vast al eens voorbij horen komen; duurzame inzetbaarheid. Maar wat is dat nou eigenlijk? Een ding staat vast, het gaat over jou. Jouw werk, loopbaan, gezondheid, ambitie en jouw talent. Hoe zorg je dat je gezond, zowel mentaal als fysiek, aan het werk blijft? Je talent blijft inzetten? Je een goede balans vindt tussen werk en privé, en je bijvoorbeeld de ruimte krijgt om voor je zieke moeder te zorgen? 

Vraag maar raak

Zomaar wat vragen die dagelijks bij de Servicebalie Retail binnenkomen. Allemaal zaken die wij ook belangrijk vinden en, waar we je graag bij ondersteunen. De medewerkers van de Servicebalie Retail staan iedere werkdag voor je klaar en helpen je met al je vragen over jouw ontwikkeling, werk, (mantel)zorg en inkomen. Zo kun jij vitaal, competent en gezond je werk doen. Met een goede balans tussen werk en privé en zo min mogelijk zorgen.

Bel ons!

De medewerkers van De Servicebalie Retail zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420, of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl.

De Servicebalie Retail is een samenwerking van de sociale partners en bestemd voor alle medewerkers in de Retail Non-Food.

Waar kan De Servicebalie Retail je mee helpen?

Mantelzorg

De zorg voor een ander kan zwaar zijn, dus zorg goed voor jezelf.

Meer info  

Geldzorgen

Problemen met je financiën? Schroom niet om hulp de zoeken of te vragen.

Meer info