Header image

De Servicebalie Retail

Heb je vragen over (mantel)zorg of over je inkomen? Dan kun je terecht bij de Servicebalie Retail. Deze helpdesk is er speciaal voor medewerkers in de retail non-food. We zijn er dus voor jou! 

Op dit moment raken de coronapandemie en de overheidsmaatregelen ons allemaal. Zeker de detailhandel. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat jij je nu vooral zorgen maakt over je inkomen of de (extra) zorg voor familieleden. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Waarom de Servicebalie Retail? 

Je hebt de term vast al eens voorbij horen komen; duurzame inzetbaarheid. Dat gaat erover dat je gezond aan het werk blijft, zowel mentaal als fysiek. Dat betekent een goede balans vinden tussen werk en privé. Maar hoe doe je dat als je bijvoorbeeld mantelzorger bent en veel tijd besteedt aan de verzorging van je zieke moeder? Of wanneer je in een financiële situatie zit die voor de nodige stress zorgt?

Vraag maar raak

Allemaal zaken die wij ook belangrijk vinden en waar de medewerkers van de Servicebalie Retail je graag bij ondersteunen. Ze staan iedere werkdag voor je klaar en helpen je met al je vragen over (mantel)zorg, financiële situatie en geldzorgen. Zo kun jij vitaal en gezond je werk doen. Met een goede balans tussen werk en privé en zo min mogelijk zorgen.

Bel ons!

De medewerkers van De Servicebalie Retail zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420, of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl.

De Servicebalie Retail is een initatief van De Unie en bestemd voor alle medewerkers in de Retail Non-Food.

Waar kan De Servicebalie Retail je mee helpen?

Mantelzorg

De zorg voor een ander kan zwaar zijn, dus zorg goed voor jezelf.

Meer info  

Geldzorgen

Problemen met je financiën? Schroom niet om hulp de zoeken of te vragen.

Meer info