Header image

De Servicebalie Retail

Heb je vragen over (mantel)zorg, over je inkomen of jouw ontwikkeling? Dan kun je terecht bij De Servicebalie Retail. Deze helpdesk is er speciaal voor medewerkers in de retail non-food. Zij zijn er dus voor jou! Bel op werkdagen voor gratis advies naar 0345 851420.

Zorg goed voor jezelf

Op dit moment raken de coronapandemie en de overheidsmaatregelen ons allemaal. Zeker de detailhandel. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat jij je nu vooral zorgen maakt over je inkomen, de (extra) zorg voor familieleden of je persoonlijke ontwikkeling. De experts van de servicebalie staan voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Vraag maar raak

Je hebt de term vast al eens voorbij horen komen; duurzame inzetbaarheid. Dat gaat erover dat je gezond aan het werk blijft, zowel mentaal als fysiek. Dat betekent een goede balans vinden tussen werk en privé. Maar hoe doe je dat als je bijvoorbeeld mantelzorger bent en veel tijd besteedt aan de verzorging van je zieke moeder? Of wanneer je in een financiële situatie zit die voor de nodige stress zorgt?

Allemaal zaken waar de medewerkers van De Servicebalie Retail je graag bij ondersteunen. Ze staan iedere werkdag voor je klaar en helpen je met al je vragen over (mantel)zorg, inkomen en persoonlijke onwikkeling. Zo kun jij vol energie gezond je werk doen. Met een goede balans tussen werk en privé en zo min mogelijk zorgen.

Bel voor gratis advies!

De medewerkers van De Servicebalie Retail zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420, of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl.

De helpdesk is een initiatief van INretail en de vakorganisaties en is voor alle medewerkers die vallen onder de cao Retail Non Food.

Mantelzorg
Mantelzorg

De zorg voor een ander kan zwaar zijn, dus zorg goed voor jezelf.

Meer info  -->

Geldzorgen
Geldzorgen

Problemen met je financiën? Schroom niet om hulp de zoeken of te vragen.

Meer info  -->

Jouw talent in de winkel
Jouw talent in de winkel

De onafhankelijke loopbaancoaches van de Servicebalie Retail sparren graag -gratis- met jou over jouw persoonlijke ontwikkeling en werk. Zo ga je een mooie toekomst tegemoet!

Meer info  -->