Header image

Mantelzorg

Zorg jij voor een ziek familielid? Of, wil je graag weten hoe je dat in de toekomst kunt regelen. Dan is het fijn als je een goede balans tussen werk en je (mantel)zorgtaken kunt vinden. En, dat je hier genoeg ruimte voor krijgt van je werkgever. Zodat je even weg kunt als het nodig is, of je werktijden flexibel kunt indelen. Je kunt ook de experts van de Servicebalie Retail om ondersteuning vragen. Zij helpen je graag verder met vragen over kort- en langdurend zorgverlof.

Bel de Servicebalie Retail!

Bel de Servicebalie Retail voor al je vragen over jouw ontwikkeling, werk, (mantel)zorg en inkomen.
De helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420 of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl

Handige tests & nuttige informatie

De combinatie tussen een betaalde baan en taak als mantelzorger maakt jouw alledaagse leven niet altijd makkelijk. Vergeet niet dat het ook belangrijk is om aan jezelf te blijven denken. Marjolein Lonkhuizen van CNV Geldzorg weet raad.

 

  • Al eens van een mantelzorgmakelaar gehoord? Vind de ideale ondersteuning in jouw buurt: www.mantelzorgmakelaar.nl
  • Wel zo fijn als je baas ‘mantelzorgvriendelijk’ meedenkt! Daar strijdt De Unie voor. Lees meer.
  • Twijfelgeval? Test via de VGZ of jij officieel mantelzorger bent. Lees meer
  • Jij bent echt niet de enige de problemen ervaart als mantelzorger. Op de website www.zorzorgik.nl vind je ervaringsverhalen van anderen, en kun je je eigen verhaal kwijt.
Aanmelden nieuwsbrief  sign up for newsletter