Header image

Geldzorgen

Waarschijnlijk hang jij jouw financiële kwesties niet graag aan de grote klok. Dat doen we allemaal liever niet. Maar wist je dat bijna iedereen wel eens met vragen over inkomen of financiële zorgen zit? Hiervoor kun je terecht bij de de Servicebalie Retail
Heb jij voldoende inzicht in je financiële situatie? Weet jij wat je netto-inkomsten zijn nu en in de toekomst bij veranderingen in je werk- en privésituatie? Het kan lastig zijn je voor te stellen wat er verandert wanneer je een andere baan krijgt. Of  wanneer je minder wilt gaan werken of als jij of je partner met pensioen gaat. Misschien heb je geen tijd om alles op een rijtje te zetten en vind je het ingewikkeld. Bij de Servicebalie Retail staan we graag voor je klaar.

Financieel advies

Wist je dat in de cao Retail Non-Food is afgesproken dat medewerkers eens in de vijf jaar recht hebben op een financieel advies? Zo weet je hoe je er financieel voor staat. Daarnaast kom je als medewerker misschien wel in aanmerking voor 'aanpassing arbeidsduur' met alle voordelen die daarbij horen. Of heb je vragen over de wet Flexibel Werken. Ook voor deze onderwerpen kun je terecht bij de experts van de Servicebalie Retail.

Bel de Servicebalie Retail!

Bel de Servicebalie Retail voor al je vragen over jouw ontwikkeling, werk, (mantel)zorg en inkomen.
De helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420 of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl

Handige tests & nuttige informatie

Uitkomen met je inkomen. Zorgen voor je huishouden. Hoe doe je dat? Bekijk onderstaande video met Marjolein Lonkhuizen van CNV Geldzorg met handige tips.  

Aanmelden nieuwsbrief  sign up for newsletter