Header image

Geldzorgen

Waarschijnlijk hang jij jouw financiële kwesties niet graag aan de grote klok. Dat doen we allemaal liever niet. Maar wist je dat bijna iedereen wel eens met vragen over inkomen of financiële zorgen zit? Hiervoor kun je terecht bij de de Servicebalie Retail
Heb jij voldoende inzicht in je financiële situatie? Weet jij wat je netto-inkomsten zijn nu en in de toekomst bij veranderingen in je werk- en privésituatie? Het kan lastig zijn je voor te stellen wat er verandert wanneer je een andere baan krijgt. Of  wanneer je minder wilt gaan werken of als jij of je partner met pensioen gaat. Misschien heb je geen tijd om alles op een rijtje te zetten en vind je het ingewikkeld. Bij de Servicebalie Retail staan we graag voor je klaar.

Gratis e-learning

Eerste hulp bij financiële stress!
Maak jij je weleens zorgen over geld? Zorgen over geld kunnen je een heel onzeker gevoel geven. Wil je weten hoe je er echt voorstaat financieel? En wat je kunt doen om grip te krijgen, te hebben en te houden op je geld? We nodigen je uit om de digitale cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ te doen.

Je vindt de online cursus hier. Tijdens het registreren wordt gevraagd naar een vouchercode. Voor werknemers in de retail is deze 816738. CNV Geldzorg heeft een startpakket samengesteld met alles wat je nodig hebt om de e-learning op een goede manier te doen (een map, rekenmachine, pen, tips, etc.). Je kunt dit pakket gratis aanvragen voor je begint via info@cnvgeldzorg.nl, vemeld dan graag even in welke branche je werkt.

Tijdens de cursus krijg je op verschillende momenten de mogelijkheid om vragen te stellen aan een online coach voor vragen.

De cursus wordt aangeboden in de vorm van e-learning. De beveiligde omgeving is alleen voor jou toegankelijk. Op deze manier is je privacy volledig gewaarborgd. Ben je geregistreerd dan kun je ook de e-learning ‘Zorgen en werken’ doen, over mantelzorg.

Bel de Servicebalie Retail!

Bel de Servicebalie Retail voor al je vragen over (mantel)zorg en inkomen. De helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420 of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl

Handige tests & nuttige informatie

Uitkomen met je inkomen. Zorgen voor je huishouden. Hoe doe je dat? Bekijk onderstaande video met Marjolein Lonkhuizen van CNV Geldzorg met handige tips.