Header image

Parfumerie

Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers in de retail, ook voor als je bij een parfumerie werkt. Je vindt hier praktische informatie, bijvoorbeeld over afspraken uit de cao, winkelcriminaliteit, opleidingen, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkelbudget (IOB). Maar ook voor trends en verhalen uit de praktijk kun je hier terecht. Laat je inspireren en haal het leukste uit je baan en alles uit jezelf!

Als medewerker bij een parfumerie/cosmeticawinkel werk je in de mooie wereld van de uiterlijke verzorging. Je bent op de hoogte van de nieuwste geuren, make-uptrends en huidverzorgingsproducten. Je gaat graag met mensen om en geeft je klanten advies over de producten die je verkoopt.

Opleidingen

Leveranciers bieden productgerichte trainingen aan voor verkoopmedewerkers en daarnaast is het mogelijk diverse opleidingen voor de parfumeriebranche te volgen. Zo organiseren onder andere Imko Opleidingen en Esthetica Opleidingen trainingen en workshops voor de verkoopmedewerker tot en met de ondernemer. De trainingen richten zich op de vakinhoud, op verkooptechniek en op leidinggevende vaardigheden. Docenten en trainers met ruime ervaring in de parfumeriebranche verzorgen de cursussen met actueel lesmateriaal. Nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt worden direct meegenomen in de trainingen. Uit het uitgebreide aanbod van verschillende opleidingen, trainingen en workshops kan een keuze gemaakt worden die nodig is voor een persoonlijke carrière in deze dynamische branche.

Cao

De cao Retail Non-food biedt medewerkers die werken in een parfumeriewinkel een goed basispakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao is afgesloten door sociale partners, waaronder de Bond van Detaillisten in de Parfumeriebranche (Bodepa). Bekijk hier de cao-afspraken en veelgestelde vragen.

Branchevereniging

De Bodepa is de belangenvereniging vóór en dóór ondernemers in de parfumeriebranche in Nederland. Naast zelfstandig ondernemers zijn ook grote marktpartijen lid van de Bodepa (Douglas, de Bijenkorf, DA Luxe Parfumerie en ICI Paris XL). Lees meer op www.bodepa.nl

Contactgegevens:
Bond van Detaillisten in de Parfumeriebranche (Bodepa)
079-331 53 00
bodepa@fgz.nl
www.bodepa.nl

Vind de leukste vacatures

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in een parfumerie? Check dan de vacatures op Indeed.

Nieuws