24/01/2024 | Leestijd 3 minuten

Wow! Deze 5 mooie banen in de woonbranche wachten op jou

Als je werkt in de woonbranche, werk je in een wereld van stijlvolle interieurs, designmeubelen, stoffen, kleurstalen en sfeerverlichting. Of je nu in een winkel, magazijn, op kantoor of bij mensen thuis vloeren legt of keukens monteert: jij maakt een mooiere leefomgeving voor klanten. Hoe speciaal is dat? Een woonbaan is dus een droombaan: we zeggen het elke keer weer. Op de Vacaturesite Wonen vind je de nieuwste vacatures.

Wow! Deze 5 mooie banen in de woonbranche wachten op jou

1. Allround verkoopmedewerker – Smits Stoffering, Nijkerkerveen

Scroll jij graag op Instagram en TikTok langs trendy en chique interieurs? En ben je zelf creatief met je social media-leven? Ziet jouw eigen stulpje er altijd piekfijn uit? Bij Smits Stoffering zoeken ze een winkelmedewerker die de social media-pagina’s nieuw leven in kan blazen. Het is een veelzijdige baan, waarbij je ook klanten adviseert, offertes maakt en helpt met bestellingen.  

Vakgebied: verkoop/winkelmedewerker
Dienstverband: parttime

2. Monteur buitenzonwering – Groen Woning- en Projectinrichting, Deventer

Een zonnig bestaan! Als monteur van zonwering werk je lekker buiten en maak je klanten blij met sfeervolle en functionele raambekleding. Van moderne ‘solar screens’ tot Markilux knikarmschermen, van terraszonwering tot pergola’s en gezellige gestreepte markiezen: jij adviseert, installeert en maakt offertes. Bovendien krijg je veel vrijheid om zelfstandig te werken.

Vakgebied: ambacht/montage
Dienstverband: parttime of fulltime

3. Verkoopadviseur meubelen – De Machinekamer, Utrecht/Zaandam

Heb jij een liefde voor vintage en Scandinavische merken? Bij de hippe, grote showroom van De Machinekamer in Utrecht (én in Zaandam) zoeken ze een iemand met een passie voor meubels én een vlotte babbel. Je bent het aanspreekpunt van de winkel. En werk je in het weekend? Dan krijg je extra betaald.

Vakgebied: verkoop/winkelmedewerkerDienstverband: parttime

Opleidingsniveau: geen opleiding vereist

4. E-mail marketeer – De Mandemakers Groep, Waalwijk

Met deze baan bedenk jij toffe campagnes waarmee je klanten overtuigt om naar de winkels te komen van de Mandemakers Groep. Daaronder vallen bijvoorbeeld Keukenkampioen, Keukenloods, Montèl, Brugman en meer. Je bedenkt creatieve ideeën en analyseert de resultaten met data-analisten, brandmanagers en contentmarketeers. En verder: gratis trainingen, korting op veel leuke dingen en ‘spetterende’ bedrijfsfeesten.

Vakgebied: marketing/e-commerce
Dienstverband: parttime

5. Assistent Teamleider supply chain – Beter Bed, Nieuw-Vennep

Wie weet beklim jij de carrièreladder bij Beter Bed – één van de grootste bedrijven in de Nederlandse slaapbranche. Hier kun je eindeloos leren en doorgroeien. Dus houd je van gas geven en wil je graag een team aansturen: dan is dit jouw functie. Als Assistent Teamleider neem je de leiding over je collega’s, houd je de bedrijfsprocessen keurig in de gaten en denk jij snel, slim en oplossingsgericht.

Vakgebied: logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: onderlinge afstemming

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar een baan in de woonbranche? Check dan vooral snel de vacaturesite wonen voor meer leuke vacatures.

Meer info