09/01/2019 | Leestijd 1 minuut

Winactie: “Het geheim van gastvrijheid”

Let op: reageren is niet meer mogelijk. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

 

Winactie: “Het geheim van gastvrijheid”

Gastvrijheid leer je natuurlijk niet uit een boekje. Maar het zet je wel aan het denken en biedt praktische handvatten voor mensen uit alle branches om de gastvrijheid in jouw winkel te versterken. Dit boek is geschikt voor iedereen die wel eens te gast is of werkt in een dienstverlenend beroep, ongeacht in welke branche je werkt, of je in een klein of groot bedrijf werkt en of je leidinggevend of leidingnemend bent. Kortom: Een must-read voor iedereen die om andere mensen geeft en de wereld een beetje gastvrijer wil maken.

Wil jij kans maken op één van de twee te verloten boeken? Stuur een berichtje naar info@werkindewinkel.nl met kort antwoord op de vraag: Hoe gastvrij ben jij? De origineelste en leukste inzendingen mogen we verblijden met dit praktische en inspirerende boek (t.w.v. € 22,95).

Met 6 tips aan de slag met gastvrijheid!

Met gastvrijheid kan jij in de winkel het verschil maken. Het team van Gastvrijheid in Bedrijf geeft je op Werk in de Winkel inspiratie, tips en tools over gastvrijheid, hospitality en (klant)beleving. Bekijk hier de zes slimme tips van Laura de la Mar.