20/12/2021 | Leestijd 1 minuut

Werken in de winkel bij Van Tilburg Mode & Sport

WIDW ging een kijkje nemen bij Van Tilburg Mode & Sport in het Brabantse Nistelrode. Daar werkt een enthousiast team dat niets liever doet dan de klant de beste service te bieden. Maak kennis met Bo Kerkhof, Wesley Kaan en Niels van Venrooij. Bo en Wesley werken als modeadviseurs en Niels als sportadviseur. Alle drie doen zijn dit al een aantal jaar met veel plezier. In de video's vertellen zij wat zij zo leuk vinden aan het werken in een winkel. 

Werken in de winkel bij Van Tilburg Mode & Sport

Modeadviseur Wesley:

Wesley Kaan is 26 jaar oud en werkt al twee jaar als modeadviseur bij Van Tilburg Mode. In deze video vertelt hij wat zijn werk nou zo leuk maakt.

Modeadviseur & personal shopper Bo:

Bo Kerkhof werkt al drie jaar met veel plezier als personal shopper en modeadviseur bij Van Tilburg Mode. Zij vertelt hierover in de video. 

Sportadviseur Niels:

Niels van Venrooij is 33 jaar oud en werkt al drie jaar als sportadviseur bij Van Tilburg Sport. In deze video vertelt hij wat hij zo leuk vindt aan zijn werk.

Meer weten?

Lijkt het jou wel wat om net als Bo, Wesley en Niels in een winkel te werken? Neem hier dan een kijkje voor de openstaande vacatures in de verschillende branches.

Meer info