29/06/2022 | Leestijd 4 minuten

Volg nu kosteloos één van de drie nieuwe online STAP-opleidingen bij SkillsTown!

Op 1 juli kun je opnieuw een aanvraag doen voor de STAP-subsidie van de overheid. Deze subsidie van maximaal €1000,- per jaar kun je onder andere inzetten voor verschillende SkillsTown opleidingen. Bij SkillsTown kun je nu kiezen uit één van de drie nieuwste STAP-opleidingen, namelijk: 'Vrouwelijk leiderschap', 'Spreken voor groepen' of 'Succesvol ondernemen kun je leren'.

Volg nu kosteloos één van de drie nieuwe online STAP-opleidingen bij SkillsTown!

De kosten van de aangeboden STAP-opleidingen vallen precies binnen het STAP-budget, waardoor je de door jou gekozen opleiding kosteloos kunt volgen! De drie nieuwste topopleidingen van SkillsTown lichten we hieronder toe.

1. Vrouwelijk leiderschap

Veel topposities worden nog steeds grotendeels door mannen bekleed. Tegelijkertijd is er een grote behoefte aan een nieuwe bestuurscultuur en meer vrouwelijk leiderschap. Je bent een vrouwelijke leidinggevende met talent. Hoe kun je als vrouw je ‘feminiene’ leiderschapskwaliteiten meer de ruimte geven om tegenwicht te bieden aan ‘masculiene’ krachten?
In deze blended opleiding krijg je concrete handvatten om jezelf als vrouwelijk leider steviger te positioneren binnen je organisatie, je toegevoegde waarde te vergroten, een meer gelijkwaardige positie in te nemen binnen de organisatie en je zichtbaarheid en invloed binnen de organisatie te vergroten.

2. Spreken voor groepen

Vind je spreken voor groepen of klanten spannend? Ervaar geen stress meer als je een presentatie moet geven en leer hoe je een levendig verhaal vertelt dat mensen nooit meer vergeten door middel van verschillende technieken. In de opleiding ‘Spreken voor groepen’ ontdek je hoe je de beste spreker in jezelf naar boven haalt. Leer authentiek, vol zelfvertrouwen, inspirerend en met impact te presenteren! In deze opleiding ga je aan de slag met het structureren van je presentatie, de inzet van je houding en stem, het gebruik van visuals, de ruimte en verschillende werkvormen. Je werkt daarbij aan een presentatie die je tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst houdt in een veilige setting van de groep. Na het volgen van deze opleiding raak je angst voor spreken voor groepen kwijt en sta je meer ontspannen voor je publiek.

3. Succesvol ondernemen kun je leren

Nieuwe manieren van denken en doen, visie, drive, doorzettingsvermogen, onderhandelingsvaardigheden, lef en optimisme. Dat zijn termen die we associëren met ondernemerschap. Maar wat is ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er een succes van maken? In deze blended opleiding leer je je eigen ondernemerskwaliteiten beter kennen, zodat je die voortaan succesvol kunt inzetten voor je klanten. Waar anderen voorzichtig opereren en bang zijn voor het nemen van beslissingen met verstrekkende gevolgen, grijpen ondernemende personen hun kansen. Zij laten zich door wat tegenwind niet uit het veld slaan, doen dingen op een eigen wijze en hebben geleerd om naar hun intuïtie te luisteren.

Zorg dat je op 1 juli 2022 klaar zit om je in te schrijven voor de STAP-subsidie! Voor meer informatie over alle STAP-opleidingen die SkillsTown aanbiedt, kun je een kijkje nemen op de website van SkillsTown

Meer weten?

Op Werk in de winkel vind je een selectie van trainingen en opleidingen gericht op medewerkers in de retail. Hier kun je vast wat ideeën opdoen. Check het Scholingsregister of ze ook in aanmerkingen komen voor subsidie voor het STAP-budget.

Meer info