26/10/2020 | Leestijd 2 minuten

Twee keer kennisuurtje over woontrends en klantenreviews

Nieuwsgierig naar de komende trends op woongebied? Of wil je weten hoe je reviews van klanten handig kunt benutten? Schrijf je dan in voor een van de kennisuurtjes van INretail. Experts uit de woonbranche praten je in een uur bij over actuele thema’s in woonbranche. Je kunt de sessies gemakkelijk online volgen of op een ander moment terugkijken. 

Twee keer kennisuurtje over woontrends en klantenreviews

Kennisuurtje: woontrends 2021 

Het consumentengedrag verandert sneller dan ooit in deze coronatijd. Dat zie je terug in de trends. Anna Hutten en trendwatcher Aafje Nijman vertellen je alles over de huidige tijdgeest. Wat betekent corona voor de retail?. Het duo deelt vier concrete woontrends die voortkomen uit deze recente maatschappelijke ontwikkelingen. Je ontdekt naast de achtergrond, de kleuren, materialen en vormen ook het onderlinge het verband. Deelnemers ontvangen een gratis trendwaaier vol inspiratie. 

Datum: 9 november van 10:00 tot 11:00 uur 

Aanmelden kan hier

Kennisuurtje: reviewmarketing 

Door de coronamaatregelen wordt het nog belangrijker om de online zichtbaarheid van je winkel te vergroten. Hiervoor kan je onder andere reviewmarketing inzetten. Ofwel: het verbeteren van je online imago door middel van reviews. Waar veel winkels vooral zelf de potentiële klant willen overtuigen om bij hun te shoppen, kun je de rollen ook omdraaien: laat je enthousiaste klanten reclame voor je maken. Je kunt als bedrijf namelijk wel zeggen dat je de beste bent, maar het zijn de klanten die dit bevestigen middels positieve reviews. Bang voor feedback? Dat is nergens voor nodig! Tijdens het vragenuurtje komen alle ins- en outs over het gemakkelijk verzamelen en benutten van reviews aan bod.  
 
Datum: 16 november van 10:00 tot 11:00 uur. 
Aanmelden kan hier.  

De webinars worden georganiseerd door branchevereniging INretail. Winkels die lid zijn mogen gratis deelnemen. Geen lid? Dan betaal je € 90.