22/02/2022 | Leestijd 2 minuten

Trends vertalen naar jouw winkel? Schrijf je in voor de masterclass op 14 maart

Met actuele woontrends in de winkel geef je je klant steeds weer een reden om terug te komen. Maar hoe laat je die trends op de winkelvloer zien? Dat leer je in de masterclass ‘Woontrends vertalen naar jouw winkel’!

Trends vertalen naar jouw winkel? Schrijf je in voor de masterclass op 14 maart

Trends zeggen iets over de behoefte van de consument. Wie de trends kent, en ze kan toepassen in de winkel, kan de klant ook beter aan zich binden. Ken je de woontrends van 2022, maar vind je het lastig hoe je ze optimaal in je winkel kunt benutten? Schrijf je dan in voor masterclass ‘Woontrends vertalen naar jouw winkel’ van INretail en leer op een creatieve manier de actuele woontrends in te zetten.

Programma

’s Ochtends vertelt Anna Hutten, brancheadviseur van INretail, over de invloed van maatschappelijke ontwikkelingen op het gedrag van de consumenten en op het gebruik van kleur, materiaal en vormgeving.
’s Middags leer je onder leiding van retailexpert Carin Frijters ‘verkoopkrachtig’ te stylen en krijg je inzicht in hoe je met de juiste vormen, materialen en kleuren zorgt voor een goede winkelbeleving. Ook komt aan bod hoe je op social media klanten met de nieuwste trends kunt inspireren.

Praktisch

  • Datum: 14 maart 2022
  • Tijd: 10:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Homebase BNS Crisp, Woonindustrie in Nieuwegein
  • Prijs: €195 voor leden van INretail en €295 voor niet-leden

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een compacte digitale hand out van de getoonde presentatie en een woontrendwaaier t.w.v. 35,- euro excl. btw.

Bekijk hier de trends van 2022

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden

Meer info